feyzanuur önceden sims3 çok oynardım şimdi 4ü indirdim ama hiç güzel değil gibi. oynadıkça sarar mı,oynayanlar lütfen🙏🏻
feyzanuur feyzanuur hay senin derdine demeyin lütfen akşamdan beri çocuk uyusun diye bekliyorum azcık kafa dağıtayım jfjfv
Sogukbaklava feyzanuur Aynı oyun mu bilmiyorum üniversite zamanı oynuyodum. Evi düzeltip sonra evlenip çocuk yapılan oyun mu bu
feyzanuur Sogukbaklava kız kariyer falan da yapıyoruz yaa 😂 evet o ama telefondan değil bilgisayardan olanı
Sogukbaklava feyzanuur Aaaa 😂Çocuk ve kariyer bir arada hemde 😂 ben telefondan oynardım. Bilgisayar oyunlarını sevmiyorum . Yani bilgisayardan oynamayı sevmiyorum. Çengel bulmaca tavla oynarım. Tavlada çok iddialıyım yüreği yeten varsa kapışabiliriz online dan 😂
feyzanuur Sogukbaklava tavlayı hiç beceremem eşim her seferinde baştan öğretir 😂😂 çengel bulmaca çok severim🫶🏻 var mı güzel bi app
Sogukbaklava feyzanuur App store da ismi çengel olan Application güzel. Tavla en keyif aldığım oyundur. Aşırı mutlu oluyorum oynarken 😂
feyzanuur Sogukbaklava aa evet çengeli daha önce indirmişim görünce hatırladım, bölümler bitmişti sanırım sıfırladı şimdi😄 tavlayı bilmeyi isterdim online sarardı 🥲🥲
Sogukbaklava feyzanuur online yda seni yönlendirir öğrenip daha da unutmazsın tavlastars uygulaması çok güzel bilginiz olsun