Minikaslann Deletedmom814 bu alerjik kabarma bence. Bastırın çekin hemen beyazlaşıp rengi aynı oluyor ise alerjidir. Bi çocuk doktoruna gösterin. Geçmiş olsun.
Minikaslann Deletedmom814 sadece süt olmasına gerek yok. Her şeye olabilir alerji o kadar kapsamlı ki. Gün içinde yediği, dokunduğu her şeye dikkat edin. İnşallah kısa sürede geçer gider.
Deletedmom814 Minikaslann evet bende onu dedim canim kividen suphelendim doktorla konustum yarin gidecegim
Minikaslann Deletedmom814 çok geçmiş olsun kivi de yapabilir tabii. Kan alır kanda sadece yumurta ve sütten mi diye tespit edebiliyorlar. Gerisi sana kalmış sen bulacaksın en kötü kısmı bu🙈🤷🏻♀️ 2 yaşından önce alerji testi yapmıyorlar
Deletedmom115 Deletedmom814 Iste 1 yaş altı bebekler de verilmemesi gereken şeyler var. Kivi ve portakal. Asidik meyveler çünkü. Geçmiş olsun doktora götürün.
Deletedmom814 Deletedmom115 ama portakalı daha oncede veriyordum herhangi bi tepkime olmamıştı? kividen sonra oldu ama 2 gun oldu hala cikiyo bu kizariklar. Ne zaman tepkimeler biter acaba?
Deletedmom115 Deletedmom814 Bir kaç gün sürebilir. Eğer gerçekten verilen bir şeye tepkime olmuşsa doktora gidince söyler zaten ama kesin gidin.
Deletedmom814 Deletedmom115 Aynen yarin gidicem zaten. Bide calpol ve dolven verdim 2 gun atesi oldu. bunlar yapmis olabilir mi acaba?
Deletedmom814 Minikaslann yumurta veya sütten degil canim cunki suan 10 aylik 6.aydan beri hergun veriyorum bi sıkıntı olmadi sonradan gelişmez herhalde? Birde atesi vardi 2 gun dolven calpol dönüşümlü verdim bunlar yapar mi acaba?
Minikaslann Deletedmom814 bak o hiç belli olmuyor canım benim oğlumunda sonradan çıkmıştı kan tahlili isterse verin yine de. Calpol de alerjik bir madde olmaz sanmıyorum ama dolven içerik bilmiyorum canım bi sor doktora
canyarim @Deletedmom814 geçmiş olsun canim, kişiden olmuş olabilir her alerji farklı gosterir kendisini bi kivi verme bakalim geçsin o gün ekstra bisey verme dene istersen bak kividense bidaha verme canım, çok geçmiş olsun kuzuya 💖
Deletedmom814 canyarim Aynen canim daha tövbe vermem kividense eger birazda pimpirikli bi anneyim cok kafaya takiyorum. Cok tesekkur ederim
canyarim @Deletedmom814 çocuk olunca ole olur güzel annesi masumlar çünkü onlar annesi 💖 rica ederim ne demek çok çok geçmiş olsun 💖kokla yerime
Edali2602 Kiviye alerjisi olmuş olabilir benim kızımda da aynı tepkileri verdi vermeyi kestim biraz daha büyüyünce vermeyi deneyeceğim