Deletedmom814 [url=https://hizliresim.com/l4z41X][img]https://i.hizliresim.com/l4z41X.jpg[/img][/url] arkadaslar oglumun karni ve yuzunde 2 gunde bir boyle kırmızı kabarciklar cikiyo nedir acaba bilginiz varmi? 2 gun once kivi vermiştim doktor ondan olabilir dedi. Ve herhangi biseye alerjisi yok. Bilgisi olanlar yazarsa sevinirim
Misskokulum Deletedmom814 iki sey geldi aklıma alerji-çok sıcaktan geçmiş olsun gün içinde verdiğiniz şeylerden oluyordur büyük ihtimalle
Minikaslann Deletedmom814 bu alerjik kabarma bence. Bastırın çekin hemen beyazlaşıp rengi aynı oluyor ise alerjidir. Bi çocuk doktoruna gösterin. Geçmiş olsun.
Swtlna Sık sık duş aldırın, bizde de kırmızlık olmuştu böyle ancak kabartılar yoktu, duş ile geçti. Net bilgim yok ama kimse bi şey yazmamış, belki yararı olur diye yazıyorum
Deletedmom814 Swtlna 2 gunde bi aldiriyorum mutlaka ama huzursuzluk belirtisi vs vs yok cikiyo birden kayboluyo
Deletedmom814 Misskokulum gun icinde standart verdigim seyleri baska seylerle karistirip veriyorum 2 gun once kivi verdim ondan sonra oldu zaten daha vermedim. Ama alerji olsa mukuslu kaka kakada kan huzursuzluk falanda olur bildigim kadariyla
[silindi] geçmiş olsun cnm doktorum bana kivi verme alerji kasinti yapar demisti bende vermedim belki o yapmistir😌
Deletedmom814 [silindi] Valla olabilir bende 3 gun kurali uygulayacaktım ince bi dilim verdim eline yedi ama sonra boyle oldu bakalim daha vermedim zaten canim
Deletedmom814 Byzgl_2019 Valla bende aslinda biliyodum alerjik oldugunu ama internetten baktim bazi doktorlar 8. aydan sonra verilebilir diyince verdim. Insallah kivi yapmistir baska biseyi yoktur
[silindi] Deletedmom814 alerji mesala o an kiviye alerjisi olur vücut tepkime yoluyla deride dokuntu kızariklık kanama olabil bende bal kabagi verdiğimde olmustu
Byzgl_2019 Deletedmom814 bizim doktorumuz portakal ve kivi bir yaşından sonra dedi. Bir yaşını geçince portakal verdim ama kivi hiç vermedim daha Alerji olduğu belli kabarmış resmen. İki üç güne düzelir inşallah. Fazla miktar verdiyseniz mukuslu kanlı kakada olur dikkat edin.
Deletedmom814 Byzgl_2019 valla portakal veriyodum daha once olmadi ama kivi ile beraber verdim belki ikisi bile yapmis olabilir
Deletedmom115 Deletedmom814 Iste 1 yaş altı bebekler de verilmemesi gereken şeyler var. Kivi ve portakal. Asidik meyveler çünkü. Geçmiş olsun doktora götürün.
Minikaslann Deletedmom814 sadece süt olmasına gerek yok. Her şeye olabilir alerji o kadar kapsamlı ki. Gün içinde yediği, dokunduğu her şeye dikkat edin. İnşallah kısa sürede geçer gider.