humeyrasm mamylatte benimde yaklaşık 2 ay olacak aşırı dökülüyor. Son 1 aydır bı şampuan ve sprey kullanıyorum ilk defa bugün elime az saç geldi. Sizde deneyin belki faydası olur. Urban care mor renkli olan şampuan ve spreyi
ozozkan Emziren annelerin saçları dökülüyormuş. Buna özel bir şampuan duymuştum önerilmişti, benimde çok dökülüyor bu şampuanı kullanmayı düşünüyorum ducray anaphase+ saç dökülmesine karşı şampuan Hepsiburada yorumları okuyun
huda1903 mamylatte embeauty şampuan onun saç bakım sütü birde bioxcinin bakım yağı var onları kullanıyorum baya bir azalma oldu bende
pimpiriklianne43 mamylatte ben8mde çok dokulurdu meğerse b12 çok dusukmus 200 ile 800 arası olması gereken değer 80 çıkmıştı iğne vuruldum hergun ozaman duzeldi
hemshireanne mamylatte benimde böyle dökülüyordu 4cü ayda sonra geçti. Eğer kanınızda problem yoksa iyi bir şampuanla dökülmeyi azalta bilirsiniz. Tabi kendinize zaman tanımanız gerekir. Ben clear kahveli olanı kullanıyorum çok iyi şampuan. Duşta bir tane bile saç telimin dökülmediği zamanlar oluyor.
16temmuzannesi mamylatte her banyoda bu kadar çıkıyor tabı elıme gelende var, degerlerıme baktırdım b12 düşük dedı, cınko dusuklugude saç dokulmesıne sebep oluyormuş
mamacitaa_ mamylatte benim de böyle hatta daha fazlası:( kan değerlerimde demir çok eksikti ama içemiyorum ben hap hele o demir haplari iyy
arasinnannesi2704 mamylatte bence normal 14 ay oldu doğum yapalı saçlarım hala böyle dökülüyor hele ki iki gün taramıyım ya da banyo yapıyım kafamda saç kalmıyor. Kan değerlerim de normal
tugces09 mamylatte 3.aydan sonra başladı ve ilk zamanlar böyleydi. Ben urban carein karanfil biberiye suyu setini aldım şampuan süt ve su olarak. Ve en sonunda omzumda kestirdim saçlarımı yenilensin diye. Çok şükür şuan durdu bebem 10 aylık 😂
aselina8006 mamylatte Aynen böyle benimde her sabah yataktan topladığım gün içinde eve dökülen banyoda topladım saçları saymıyorum bile. Aşırı bir dökülme var. İnşallah kel kalmam 😬
irmhzl mamylatte cok saciniz varsa normal olabilir benimde cok dokuluyo ama boyle 2 kere dokulse kafamda 0 sac kalir