meayay TulayGeriDon biz yeni kullanmaya başladık ocean kullanıyordum damla olarak yanlış veriyormuşum doktorumuz öyle dedi bestiron plus şurup önerdi şu anlık sıkıntı yok 1 yaşına gelince değerlerine bakılacak
princessgirl Demir ilacı güzel bir ilaç ben kullandım ama dişlerde siyah lekelenmeler oluyor diye yorumlar görmüştüm bıraktım o yüzden
TulayGeriDon princessgirl kaka renginde değişiklik yaptı mi? Ve bebeğiniz seviyor muydu? Kızım sevmedi iciremiyorum bir türlü
TulayGeriDon meayay kaka rengini değiştirdi mi? Ve bebeğiniz içiyor mu? Kızım sevmedi iciremiyorum bir türlü
Meri-Mel TulayGeriDon Üstte kalsın kan şuruplarıni doktorum bana,meyve suyu ile verebilirsin demişti o şekilde dene canım ,bizim de Kaka rengi değişti biz sidefer ve mikrofer kullandık
princessgirl TulayGeriDon kaka renginde değişiklik olmadı benimki de zoraki içiyor kandırıyorum bazen asla içiremiyorum ocean aldım onu kullanıyorum 18 aylık demiri düşük maalesef düzenli veremediğim için
meayay TulayGeriDon hayır kaka rengimizi etkilemedi benim de kızım içiyor ama oğluma zorla içiriyorum
TulayGeriDon meayay yeşil oldu kaka ya. Yeşil renk normal zaten ama bayağı rahatsız etti bu durum beni. Rahatsız edici bir yeşil. Zaten 3 cc veriyorum zorla 1 cc iciyor
TulayGeriDon Meri-Mel evet canım öyle yaptım bende. Meyve suyuyla veriyorum yine içmiyor. Tattım da gerçekten tadı çok kötü. Kaka yemyeşil oldu ya. Rahatsız etti beni
TulayGeriDon princessgirl bizim ferritin çok düşük. 7ye kadar inmiş. Ocean kullandık kakada bir değişiklik yapmadı. Seviyordu iciyordu da. Ama değeri yukseltmedi
meayay TulayGeriDon hmm anladım o zaman bişey diyemicem. Miktar olarak fazla olduğu için de kakasını çok etkilemiş olabilir