begolas Kizlar ikinci el oto koltugu ariyorum. Letgo vs ikinci eli sifir fiyatina koyuyorlar resmen. Satmayi dusunen var mi
begolas Suasli istanbuldayim. Ikinci el sitelerinden satisi saglayabiliriz. Cok iyi olur modelini fiyatini vs sorarsaniz 🌸
Usnac1995 begolas Ben de istanbuldayım. Sıfır ayarında Besafe var. İsofixli modeldir. Görüntüsü tamamen sıfır gibi oğlum sevmedi asla Sıfırı 10 bin. Ben 6 ya satmak istiyorum. İstanbulda uzaktan geleceksiniz yakıt için yine indirim yaparım. Sancaktepeyim ❤️
Kucukadaminannesiii begolas ben satıyorum maxi cosi 360 derece dönen oto koltuğu tertemiz zaten 7-8 ay kullandık bütçeniz ne kadar sizin
maybeybi Kucukadaminannesiii neden satıyorsunuz acaba? Maxi-cosi koltuk almayı düşünüyorum bende aslında son çıkan kızaklı modeli alıcaktım ama karar veremiyorum henüz. Sizin satacağınız model farklı değil mi?
Kucukadaminannesiii maybeybi maxi cosi axissfix 360 benim satacağım model. Aracımızı sattık yeni aldığımız araçta da isofix bağlantısı yokmuş kullanamadık mecburen yoksa çok severek kullanıyordu oğlum her yöne dönmesi çok güzel bi özellik
Kucukadaminannesiii nzyl modeli aşağıda başka bi arkadaşa cevap olarak yazdım üç kademe yatma özelliği var çok rahat uyuyordu benim oğlum içinde
maybeybi Kucukadaminannesiii trendyolda isofix bağlantı aparatı var araca takabileceğiniz bakabilirsiniz belki işinize yarar
Kucukadaminannesiii maybeybi o zamanlar bulamamıştım ben 2 yıl oldu nerdeyse mecburen kemerle bağlanabilen başka bi oto koltuğu almıştık teşekkür ederim :)