balmelinam 456PlayerEsra canınızın sıkıldıgını anladım zaten saracak birini aradınız sanırım caz yapma falan ☺️
456PlayerEsra balmelinam evet ya kusura bakma 😂 aslında beğenmedim diye tırnak çıkarırsın sandım ama umduğum gibi olmadı herkes sizin gibi olsa dünyada kavga diye bişey olmaz
balmelinam 456PlayerEsra olsun anlayabiliyorum hele de anne olduktan sonra daha hosgorulu oldum sanirim cunku bi annenin kafasinda kirk tane sey donuyo mesela bebegimi yeni uyutabildim cok sicak bunaliyo insan fıttırmaya ramak kala olduk cogunlukla hepimiz boyleyiz bence ☺️☺️
456PlayerEsra simitayranseverim siz çok tatlısınız 🫶🥰 Walla çok tatlı ya .. pişman ettirdi beni vicdan azabı da çektirdi keşke öyle yorum yapmasaydım. Güzellikle beni yendi şuan 🥰
ozlem03 eslemelf merhaba bütçe ne kadarlık birşey düşünüyorsunuz elimde elbiseler mevcut benimde isterseniz
Tekbenimsucumguzelolmakdemi eslemelf instagramdan tesettür waw sayfasına bir bak derim. Birde trendyol milla🫶🏻
balmelinam 456PlayerEsra bilmem illaki vardir tabi😊 ama gercekten dedigim gibi hayat sartlari hepimizin ters zamanlari , can sıkıntıları olabiliyor o yuzden saglık olsun diyelim ve hazir bebegimiz uyumusken hemen uykuya gecelim🥹😄 sevgiler iyi geceler 🙏🏻🌸
eslemelf hifa0302 maşAllah çok yakışmış sizeee ben çok beğendim ama pahalıdır büyük ihtimalle bu modellere baktım da kiralamayı düşünür müsünüz
eslemelf usenmedimyaptimbirvelet siz ne kadar düşünüyorsunuz orta yolu bulalım eğer beğenirsem:) hem zaten dolabınızda duracağına birileri giysin mutlu olsun demi hayra girersiniz:))))