cilekc Bebeğim ek gıdaya geçecek. OİO markası kaliteli diyorlar fakat koku sorunu varmış. Bu sorunu yaşayan var mı? Yaşayan varsa kokuyu giderebildi mi, yoksa aldığınıza pişman oldunuz mu?
ikiaslanannesi cilekc Bence ek gıda doneminde o kadar phalıya kacmak gereksiz. Ben iki çocuğuma da normal cam tabakta ek gıdaya basladım. İlk kucuk kaselerde basladım. Ama dişleri olmadığı için sadece yumusak uclu mama kasıgı almıstım. Yıne de karar sizin . 9 aylık falanken de normal demir kasıga gectim suan iki cocugumda kendisi yıyebiliyor hatta cacık gibi sıvı besınler bile yıyebiliyorlar. 18 aylık ve 2 bucuk yasındalar. Yinede karar sizin bana kalırsa plastık kauçuk yerine cam en saglıklısı
Mnktrtaaa cilekc bir senedir kullanıyorum asla koku yapmadı ama yemekten hemen sonra yıkadım ve arada limon karbonatla ovdum aşırıda memnunum
cakebabe cilekc kasesi bölmeli tabağı ve bardağı var bende koku sorunu yaşamadım ama vakumundan memnum değilim şuan çok pahalı bence gerek yok e bebeğin kendi markası var baby plus diye yarı fiyatına
cilekc Mnktrtaaa Öyle deneyenler oldugu halde koku cıkmayan var . Makineye hiç attınız mı acaba ondan mı oluyor
Eymencvk cilekc 2 cocugumada almadım gerek yok normal tabaklar ile yiyorlar ben saçma buluyorum ya onları bilmyorum benm düşüncem herkes istediğini alabilie tabi 🥲
oylesinebiri__ cilekc 9 aydır kullanıyorum hiç koku sorunu olmadı ben kokusuz deterjan ve yumuşak bulaşık süngeri yle yıkayıp iyice duruluyorum arada karbonat ve limonla ovuyorum bende bölmeli tabağı ve kaşığı var kasesini de almayı düşünüyorum
girlmama cilekc bebegim 3 aylik dis kasiyicisi ve mama kasigini kullaniyoruz cok memnunum koku falan da yapmiyor bulasim mak. atanlar varmis onlarinki koku yapiyor icune isliyir cunku oioi camin hammaddesiyle ayni kumdan uretiliyor bu yuzden pahalli😊