Evet 2 yıllık evliyim 24 yaşında evlendim suan 26 yaşındayım oğlum 7 aylık su sira yorucu gunler geçiriyorum uykusuzluk da cabası,bi haftalığına annemlere geldim bebegimle burada tatil gibi oldu dinlendim destek oldular ve fark ettim ki bekarlığimi cok özlemişim:( annem yemek yaptı hep ben dolaştım gezdim bebeğe baktılar biraz olsun uyudum falan şehir dışında oturuyorum ailemden uzakta, ve bu eski hayatımı çok özlemişim. Eşimle sevgiliydik ask evliliği yaptim ama neden bu kadar acele ettim hayata erken atıldım diye sorguladım aynada kendime bakarken,gözlerimin altı torba ve yorgunluk . Maalesef çocuktan sonra eşimle birbirimize vakit ayıramıyoruz ben sürekli bebekleyim o işten yorgun geliyor zaten bi pazar günü izinli onda da arada çalışıyor sürekli yalnızım halbuki sevgiliyken sürekli gezerdik. Bu düşünceleri de atamıyorum ne acelem vardı mis gibi babamin evinde yaşayabilirmisim :( evliliğin sorumlulukları ve bebekli hayatın sorumluluguna 7 ay olmasına rağmen alışamadım. Ayrıca evlendim ilk dönem hemen doktorlar bana çocuğun olmaz dediler amh değerim düşük kistledim var bu yüzden de hemen çocuk yaptık elhamdülillah Allah aratmadı hemen oğlum oldu onu canımdan çok seviyorum ama cocuklu hayat çok zor