KendiEvimdeDeplasmandayim cakebabe güle güle kullanın şimdiden güneş gibi parlasın kızınızda her zaman 🫶
cakebabe princessmom_ neden cesaret edemiyorsunn çok pahalı şuan daha uygun olsa her yerimi doldururum 😅
cakebabe mamacitaa_ tek omzumda kalp var diğer omzuma da bunu yaptırırsam alakasız olur biraz bir de kızımın adı olduğu için o bölgeyi istedim
cakebabe princessmom_ bence acısı çok tatlı bir acı hiç öyle abartıldığı gibi değil tabi bölgeden bölgeye de farkeder
cakebabe Meri-Mel yok görünsün diye değil kalbime yakın bağrımın tam ortasına kızımdan bir iz bırakıyım istedim 😂
princessmom_ cakebabe hırslandır benii gidem yaptıramm 😆 aylardır niyet ediyom amaa yokk arkafaşım yaptırdı mahvoldum diyor eşimde zaten heryeri dövme kafa ganiyken yaptırmış😆 yoksa yaptıramazdım diyor korkutuyolar beniii
cakebabe princessmom_ hahahah erkoların canı tatlı sen bakma ona çok korkuyorsan sende iç git kız hahaha
princessmom_ cakebabe yok aşko been alkolü bıraktımm 😆 gidersem normal kafayla gideceğim Haydii hayırlısı inşallah 😆
binnur37 cakebabe Derinlere iniyorum bakkkkk derinlerde sen varsın şarkısı geldi aklıma normalmi 😀😀😀😀
cakebabe princessmom_ emziriyor musun o yüzden mi benimde kızım 10 aylık en son hamileymişim haberim yok bi 70 lik gömmüştüm 2 3 gün sonra da hamile olduğumu öğrendim 🥲 o gün bugündür bende içmiyom emziriyorum 🥳 yaptırırsan at bana tattoşunu
princessmom_ cakebabe evet canımm emzirdiğim için hamileyken bıraktıydım😆 sigaraya devamdaa alkölü bıraktık 😆 herşeyyt çocuklarımız içinn😆🥰
cakebabe princessmom_ maalesef bende içiyorum sigarayı ya acayip vicdan yapıyorum lanet şeyi bırakamadım bir türlü kaç aylık bebiş