hsny_6 Yanlışlıkla külot bez sipariş etmişim bebeğime, ileriye yönelik 4 numara ? Kullanışlı mıdır iade mi etsem kararsızım canım anneler fikir verir misiniz kullananlar ??
YorgunAmaMutluAnne hsny_6 evet külot bezler cok kullanışlı giydirirken külot gibi giydir çıkarırken yanlardan yırt yoksa heryere bulaşır
SerraD-1823 hsny_6 yerinde durmayan kaçan bebeler için çok kullanışlı. 6 nodan beri külot bez kullanıyoruz. Şuan 7 noyı stok yaptık neredeyse. Migros bir alana bir bedava kampanyasıyla. Kaka yoksa ayakta bile değiltirebiliyorum. Arabada bile ayakta hemen pıt pıt git çıkart
hsny_6 benbenimm Ballilokmam11 starwomen MnkKrtl KayraVeAnnesi_06 myavocado Feyzosumunannesi zeyneppce biroglanannesii1 Neva-xy NeclaLeylaCeydaOhnealaneala sarmaliklahana Unicorn67 Teşekkür ederim tavsiyeler için 🙏🏻💕☺️
MnkKrtl hsny_6 bende kullanıyorum giydirirken kilot gibi çıkartırken yanlardan yırtıyosun rahat ama giydirirken komple soymak gerekiyor
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala MnkKrtl ama giydirirken komple soymak gerekiyor Evet, bu yüzden sevmedim. Şuan elimde o var, eşim okumadan almış 🤣
KayraVeAnnesi_06 hsny_6 Bebeğime 8 . Aydan itibaren kullanıyorum şuan 2,5 yaşında kesinlikle çok kullanışlı aşırı da memnunum
myavocado hsny_6 bir dönem ben de yanlışlıkla sipariş etmiştim, büyük de bir paketti, kullandım 3-4 aylık idi o zaman oğlum, bir soeun yaşamadık, kenarlardan yırtarak çıkarıyordum hatta giydirmesi daha kolay bile oluyordu
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala myavocado Giydirmesi nasıl kolay oluyor ya 😂iyice çıkarmak zorunda kalmıyor musun? Oysa, cırtlı bezde öyle mi 🙄😁
zeyneppce hsny_6 cırt cirtli bezden daha kullanışlı bence çıkartırken yanlarından yırtıliyor bir sorun olmuyor