Nurci Merhabalar bebeğim 11 aylık şimdi sünnet oldu eve geldik doktor krem falan vermedi yarın sargısı düşecek ozamn batikon sürün dedi beni neler bekliyor tavsiyelerinizi alırım 🧡
Dorukmommss Nurci sıkılan batikonlar var sürmeyle uğraşmayın sabah akşam batikon sıkın biraz yakar ama cabuk toparlıyor 3-4 güne iyileşir bizde krem vs. Hiç kullanmadık sadece batikon (3aylıkken yaptırdım)
babyboy_35 Nurci biz batikon kullanmamıştık sargı da yoktu o yüzden pek bir bilgim yok sadece pet bardak vardı birde kremi pet bardağın ortasından sıkıyorduk ilk gün zor olur sonra geçer inşallah kaka vs değmesin gerisi geçer gider hayırlı olsun sağlıkla atlatın inşallah 🙏🏻
beybitolat Nurci bardak koymaktansa her bezine bol bol vazelin sürün. Hayırlı olsun sünnetide inşallah🥰
Nurci Dorukmommss çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız ilk oğlumda da krem verilmedi uyuşma geçince çok ağlamıştı korkuyorum oyüzden Calpol ver diye ve gidince demişti doktor onu verdim
Nurci Dorukmommss batikonu sadece sabah akşam mı sıkıcaz acaba doktor birşey demedi yada dedi ben o telaşta unuttum
Dorukmommss Nurci evet calpol de verdim 5 saatte bir bide sprey batikon işte haricinde birşey kullanmadım çok geçmiş olsun🌸
Dorukmommss Nurci benimki kücüktü canım 3 aylıkken her bez değiştirmemde sıkıyordum ama sabah akşam yeterli bence sizin için
eozlem Biz de bugün olduk devlet hastanesinde, dikişli. 10 aylık. İlk birkaç saat zordu da şimdi uyuyor. Krem ve calpol verildi sadece.
Nurci eozlem bizim de devlette oldu dikişli hiç zorluk çekmedik çok şükür ilk oğlumda sünnet ettirdiğime pişman olmuştum okdar zor geçmişti bu oğlum ağlamadı bile eve gelince inşallah gece de böyle geçer
ecempeker Nurci bizimde şiş normal akşam kremini sürüyorum sabaha kadar kalıyor calpol veriyorum bol bol emziriyorum bezini bol bağladım zıbını kapatmadım öyle yatıyor yanıan yastık koydum dönmesin diye gece boyu da kontrol ettim suanlık idare ediyoruz maşallah 💙🧿
Nurci ecempeker maşallah bende 1 numara büyüm bez almıştım onu bağlıyorum inşallah kısa sürede iner şişlik
ecempeker Nurci iner sanırım bizim lazer kesim yaptılar doktor kontrole gerek yok bir haftaya düşer dikişler iyileşir 2 güne diye dedi o yüzden iyiyiz bakalım yavrulae iyi olsunlar yeter
Nurci ecempeker son birşey sormak istiyorum kremini sürüyorum sabaha kadar duruyor yazmışsınız ya bez değişimi yapmıyormusunuz
ecempeker Nurci gece kaka yapmıyor ayrıca bazen sbaaha kadar tutuyor çişini ben gecelei gerekmedikçe konışmıyorum da uykusu acılmasın diye yoksa bez almak felan uykusunu açıyor sonra dalmıyor