Teletabianteni pogacayanaginannesi ben yaptığında memeyi çekip annem bak canım acıyor. Buna devam edersen vermeyecem deyip kapatıyordum. Ne kadar anladıysa artık 😃 benimki de 8 ay 5 günlük şuan
Meri-Mel pogacayanaginannesi Canım bir dönem hepsi yapıyor tepki verme, dikkatini dağıt az bir burnuna mudehala ☺️🌸🤣
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan pogacayanaginannesi belli bir süreden sonra geçiyormuş bırakıyormuş emmeyi canım bana öyle dedi emzşrenler
pogacayanaginannesi Meri-Mel hiç bişey engel değil benim cimcimeme unutmasını bekliyorum bugün emerken daha az yapmaya başladı bakalım inşallah geçer 🦋🫶🏻
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan pogacayanaginannesi canım seninki desteksiz oturabiliyor mu benimki 3 5 saniye oturabiliyor 🥺
pogacayanaginannesi Valide-Ayse-Hafsa-Sultan hayır daha oturmuyor ama dünden beri yaklaşık bir dakika kadar duruyor
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan pogacayanaginannesi iyi demek ki normal içim rahatladı ya 😘 ablamın ki oturuyor benimki oturmuyır sorun bende mi sadece böyle dedim ama denek ki normal