pogacayanaginannesi Kızım emerken çok ısırıyor yeminle oturup ağlayacağım acımdaan yok böyle bişey ya resmen bir yudum süt bir ısırık yapıyor tutup çekiyor sesimide çıkartamıyorum korkmasın yada oyun sanmasın diye napcam ben ya
pogacayanaginannesi pogacayanaginannesi 3 ay meme reddinden sonra döndü memeye iki ay olacak emiyor ama bu aralar hep böyle dayanılmaz
usenmedimyaptimbirvelet pogacayanaginannesi canım benimkide belli bi dönem yaptı sonra bıraktı her ısırdığında hayır dedim tepkisiz ağzından çekip gülüyodu ben tepki vermeyince emmeye devam ediyordu bence öyle öyle bıraktı
ecekrk pogacayanaginannesi benimkide iki eliyle tutup iki yana çekiyor aynı zamandada ısırıp çekiyor memem çarmağa gerilmiş gibi bu gidişle biberona döncem ama biberonla almıyor uyutup emzirmeye çalış çok acıkmadan verme ben çareyi bunda buldum şuanlık
pogacayanaginannesi ecekrk emmeden asla uyumuyor ki aynı benim kızımda emdiginden beridir biberon istemiyor
alinmom pogacayanaginannesi o dönemler de kızım da yapardı ısırdığın da memeyi ağzından çıkartıp tekrar verirdim toplasan 2 defa yapmıştır 🥹
pogacayanaginannesi alinmom benim üç gündür böyle kızım bildiğin keyifli keyifli çiğniyor mememi ağzında inşallah çabuk unutur
SistemYavasAmaCalisiyor pogacayanaginannesi tepkisiz bi şekilde memeyi çekip tekrar vermiştim 4 5 gün devam etti sonra bıraktı. Ama çok kötü bişey o ya 🥲 insanın canından can gidiyor sesini de çıkaramıyorsun
pogacayanaginannesi SistemYavasAmaCalisiyor hiç sorma gerçekten ölüyorum emzirme bitene kadar inşallah bizimde bir an önce geçer
KafadanTayfa Benimki oğlum da bir kaç kaz yaptı. Ilk yaptığında istemsizce ayy diye tepki verdim oyun sanip güldü ve bir kaç kere tekrarladı. Tekrar yaptığında memeyi kapattım hemen vermedim. Şimdi yapmiyor artık umarım tekrarlamaz.
alinmom pogacayanaginannesi inşallah cnm damakları kaşınıyor yeğenim çok sık yapardı ablam yapma yavrum canım yanıyor diyince dudağını büküp ağlardı 🫠
alinmom KafadanTayfa hepsi bu dönemden geçiyor cnm anneler için can yakıcı olsada onlar keyif alıyor 🥴🩷
KafadanTayfa pogacayanaginannesi ben yaptığında memeyi çekip annem bak canım acıyor. Buna devam edersen vermeyecem deyip kapatıyordum. Ne kadar anladıysa artık 😃 benimki de 8 ay 5 günlük şuan