canparem11 Kızlar bebeğime oda yaptım rahat rahat yatsın diye, gelin görün ki o yatıyor ama ben onsuz yatamıyorum şuan bu gece ilk gecemiz kendimi çıplak hissediyorum 18 aylığız 🥹
melisaugtr canparem11 oğlum 25 aylık, doğduğundan beri odası var ama ben asla hazır hissetmiyorum 😣 siz yine bir adım atmışsınız bu çok güzel bir şey 🙏🏼💐 darısı bize diyelim…
gizemtann canparem11 ben çok erken ayırmıştım ama bazen bende gidip yanına yatıyorum bu duygu içgüdüsel ☺️
KafadanTayfa canparem11 oda ayırma deyince kalbim tekliyor. 🙃 Allah ömür verirse evlendirmek kısmet olursa herhalde o zaman ayırırım bu kafayla 😃😃
ozlemozkan canparem11 kızım 15 aylık ve tekrar hamileyim bebek gelmeden kızıma oda yapıp ayırmam gerekiyor ama şimdiden nasıl yapcam diye düşünüyorum 🥺🥺
canparem11 melisaugtr her an yanımdaki beşiğe getirebilirim nefesi nefesim yanlış mı düşünüyorum acaba ya erken miydi
subrk ozlemozkan Kardeş geleceğini söylemeden biran önce ayırın odasını. Sonra çok zorlanirsiniz. Hem siz hem bebeginiz.Bebek gelicek diye ayrıldı hissi geçmesin kızınıza. Kolaylıkla atlatırsınız inşallah.
ikiprensesbebiss ozlemozkan benim 15 aylıkken kardeşi geldi hala ayıramadım cümbür cemaat yatıyoruz 🤣🤣🤣
ozlemozkan canparem11 tabikide hem oyun oynaması için ona özel bir alanı olucak hep hayalimdi zaten ama hamileyken yapamamıştım
ozlemozkan subrk evet inşallah 1-2 aya halletmeyi düşünüyoruz bebek gelmeden baya önce o odaya alışsın dedim bende bebek yüzünden gitt düşüncesi oluşmasın diye bakalım
Melekkk06 canparem11 şuan böyle dusunuyorsunuz ama ileride iyiki diyeceksiniz bn çocuklarımın ikisinide 13 aylıkken odasına yatırdım onlar odalarında bn yan odaları dayım babası işe giderken ikisi de gelip yanıma sokuluyor öyle 2 3 saat uyuyoruz öpüp koklayip uyanıyoruz 🌸
buaklinerdenaldinnerden Melekkk06 nasıl ayırdınız odasını benim kızımda 13 aylık gece 3 kere falan uyanıyor emmek istiyo emmese bile yanımda yatmak istiyo
krkmzjale canparem11 bende 1 ay sonra dusunuyorum ama napcaz bılmıyorum😒emziriyorum cunku ve bırlıkte uyurken benı hıssettıgı anda meme istiyor ben yataga gelene kadar sormuyor bile
Aklimideliricem Benim de 2 çocuk var ayıramadım hala taşınıyoruz yeni ev yeni düzen diyip ayırmayı düşünüyorum inşallah dkskdjf
buseviim canparem11 16 aylık bugün 3. Günü odasında uyuyor ama ben onsuz yatamiyorum. Galiba bugün yanında yaticam 🥲
Pamukhanim_ canparem11 7 aylıkken ayırdım ilk 15 gün odasında uyudum sonra kamera ile alıştım benimde aynı bebeğim hemen adapte oldu ama ben ayrılmamıştım ama çok rahat ettik bu şekilde