ozge_34 biraz_tantana Ya altı aylıkken kendisi yatağa gidip yatma işine haykırdım resmen bide sorsaydınız yatağa kendi gidip yattığına göre 3-4 aylıkken de yürümeye başlamıştı her halde 🤣🤣
biraz_tantana ozge_34 sanıyorum ki kocam kaynanamı uyutuyor ondan sonra uyuyordu böyle bir hayırlı evlattır o yüzden yürüme kısmına pek hakim olamayabilirler 🤣
biraz_tantana zuhalsebu kaynanam gibi olmak mümkün değil hayattım o dünyanın en özel insanı keşke aklımdaki şeyleri izletebilsem azıcık sinirlerine hakim olamayan biri için katil olma garantili 🤣
biraz_tantana Kuzucukumsu sen aptalsın ondan senin salaklığından sen dehblisin ya bizi anlayamıyorsun normal değilsin ondan sende sorun var gibi cümlelerle harmanlanınca hiç karikatür olmuyor kanıt 1.Sezon 9. Bölüm oluyor 🤣
biraz_tantana birceeva benim bunlara cevap vermeyi öğrenmem lazım diyordum vazgeçtim bu kafaya ulaşmak için kullanmam gereken şeyler var gerek yok 🤣
birceeva biraz_tantana Allah sabır versin size benim kocam uyuşuk g.tlüymüş çok şükür ki böyle şeyler dinlemiyorum 😂
AnaKuzusu34 mikrofon0 geç kalmışsınız zaten . Tuvalet iletişimi doğar doğmaz başlıyor bununla ilgili bir sürü bilgilendirmeler var YouTube üzerinde onlara bakabilirsiniz . Tuvalet iletişimi yazınca çıkıyor .
mikrofon0 AnaKuzusu34 Dalga mı geçiyorsunuz 10 aylık çocuk hatta bebek ne yapalım tuvalet eğitimi mi vereyim simdi
ozge_34 biraz_tantana Ayy gerçekten çok güldüm Allah’ta sizi güldürsün 😀 size bol bol sabır diliyorum o aile ile
AnaKuzusu34 mikrofon0 ne münasebet . Okuduğunuzu da anlamıyorsunuz. Yani ben kaynanasının dediği doğru olabilir dedim . Tuvalet iletişimi diye birşey var . Yeni doğduğundan itibaren yapılan birşey. 10 aylık bebeğinizi alıştırın demedim Banane ayrıca .
zuhalsebu biraz_tantana dışardan bakınca aşırı komik😅 tam trajikomik dedikleri😅 çok tatlısın bu arada allah eşine ve anasına akıl versin de sen de hep gül🤍
AnaKuzusu34 biraz_tantana komik birşey yok kaynananız haklı olabilir dedim biraz araştırırsanız ne demek istediğimi anlarsınız .
biraz_tantana mikrofon0 sanırım ciddi kendisi yani anlamadım doğar doğmaz tuvaleti öğrenebilir demek istiyor sanırım ama anlayamıyorum kaynanam haklı olamaz böyle bir şey de mümkün olamaz kabul edemiyorum
mikrofon0 biraz_tantana yani akıl var mantık var 6 aylık mama sandalyesi oturtmak yerine klozete oturtmak 🤣 en doğrusu diye düşünüyorum bende artık 🤣