mrymbk Merhaba hanımlar ben kendimi bildim bileli 47 48 kiloyum ne yapsam da en fazla 53 oldum ve kilo almayı çok istiyorum.Hamilelik dönemimde bile 50 kilo oldum max.Cok yiyemiyorum kilo almak istiyorum eşim de biraz rahatsız bu konudan yani almamı istiyor kendimi kotu de hissediyorum🤕.Tavsiyeniz var mı sizde yaşadınız mı hic
3erkekannesi__ mrymbk bekarken bende öyleydim hiç 50 görmedim ilk doğumda 55 ikinci doğum da da 58 de sabit kaldım gençlik dönemine göre daha iyiyim gelen kilolar doğumdan kalma onun dışında bende ne yapsam kilo alamam 😅
mrymbk 3erkekannesi__ en azından doğumda aldiklariniz sabit kalmis bende o da yok artık normal kiloda olmak istiyorum gerçekten. Annem babam da da böyle bi şey yok yani anlamadım gerçekten
mrymbk 3erkekannesi__ evet gittim dr ’un bana dediği herkes sizin gibi olmak istiyor kilo vermek istiyor sanki normal bi kiloymus gibi bide demir önerdi baska bi sorun yokmus
Momm29393 mrymbk boyunuz kaç ? Kilo normal bu arada gayette güzel eğer çok zayıf görünüyorsanız da spor yapıp şekil alabilirsiniz
suhedaaaaa selam size kilo alamayanlar topluluğu bendeki tüm kiloları size bağışlıyorum alın alınnnnnn
filtrekahvemm mrymbk akşamları bebe bisküvisi yemeyi denediniz mi çok kilo aldırıyor onun dışında iştah açıcı falan denediniz mi birde bence başka bir doktora daha gidin bu doktor çok ciddiye almamış demekki sizi
mrymbk filtrekahvemm bebe bisküvisi de denedim iştah açıcı suruplar da denedim yani onları görünce midem bulanıyor artık .Ben az yiyorum örneğin bütün tabağı bitirmek istiyorum ama olmuyor gitmiyor
mrymbk Momm29393 163 cm boyum asiri zayıf görünüyorum yüzüm falan hele çöküyor hemen .Maalesef spor icin vaktim yok 5 aylık bi bebisim var onunla ilgileniyorum ev yemek is güç bide çalışıyorum
Doga_sever Diyetisyene gidip duzenli ve dengeli beslenmeniz lazim. Diyetisyen her hafta sizin bunyenize uygun listeyi duzenler. Cok yiyemiyorsaniz, yavas yavas az porsiyonlarla ve zamanla artirarak mide buyutmek birincil hedef olur.
mrymbk Doga_sever evet onu da denedim hatta en son bi diyet programı verdi şimdi onu uyguluyorum ama aldığımı hissetmiyorum hic
Taftafgiller mrymbk Bende sizin gibiyim boyum 1.70 şu an 57 kiloyum. Doğum yapalı 4 buçuk ay oldu aldığım kilolarım hemen gitti. Çok hiperaktifseniz metabolizma hızlıysa bize ne yesek yaramıyor iki üç kilo bende almak istiyorum. Bide çok çiğniyormusunuz yemek yerken fazla çiğnemek de kilo aldırmıyor vücut hemen eritiyor
Doga_sever mrymbk programa birebir uyuyorsaniz almaniz lazim. Ne zaman basladiniz? Ve diyet oncesi tetkitleriniz yapildi mi? Kilo almaniza engel olacak bir saglik sorununuz varsa diyet islemez
mrymbk Taftafgiller evet yavaş da yiyorum biraz ama bu halimden cok sıkıldım yoruluyorum hemen enerjim olmuyor bi normal kiloma gelebilsem gececekmis gibi hepsi
Taftafgiller mrymbk İştah açıcı şeyler yemek lazım benimde öneriye ihtiyacım var bebe bisküvisi alacam sütle bide onu deniycem