merikana Ya ne zaman bitecek bu. Kızım 3buçuk aylık kundaksız yatırmak mümkün olmuyor sürekli sıçrayıp uyanıyor. E havalar da sıcak ve dönmeye başladığı için kundak yapmak da istemiyorum ne yapacağım bilmiyorum valla
gokcen_ merikana Ay o aylarda benimki de öyleydi beş aylıkken geçti.Geceleri bu refleksten dolayı hep kendini uyandırıyordu
merikana [silindi] yavaş yavaş dönüyor 3-4 defa yapıyor gün içinde. Ama gece yaparsa diye korkuyorum işte. Birde uyku arasında kundağı açıyor yüzüne müzüne gelir diye de korkuyorum. Gece o yüzden torba uyku tulumu giydiriyorum
tgcgnydn merikana benim bebeğim 4 aylık oldu son zamanlarda moro refleksi kalmadı gibi gözlemledim belki sizin de 4 aylık olduğunda refleks geçer
tgcgnydn merikana benim bebeğim 4 aylık oldu son zamanlarda moro refleksi kalmadı gibi gözlemledim belki sizin de 4 aylık olduğunda refleks geçer
[silindi] merikana benim bebeğimde o aylarda sıçrıyordu ama çok çok nadir. İnşallah bir an önce biter de güzel güzel uyur bebeğiniz.
semaxgms kizim 4 aylik ayni dert bizdede var cok sicak ve kundagi aciyor gece acamayinca bagirip ona uyaniyor yapmazsam sicriyor uyaniyor bende biktim ve caresizim
merve2255 merikana benim ki 5 aylık oldu hala kundakta yatıyor ay valla bıktım havalarda sıcak çocuğu çıplak yatırıyorum ince mislinle sarıyorum
atarepla Dönmeye başladıysa kundak tehlikeli. Ama dönmüyorsa tülbentle kundak yapın, ben oğluma hep tülbent yapıyordum rahat ediyordu.
smileylaylom İlk önce bir kolunu açın bi kaç gün öyle kundak yapın sonra tamamen bırakın ben öyle bıraktım
merikana 1pamuk_ cennetkusum16 smileylaylom teşekkür ederim hepinize ben o zaman yavaş yavaş bıraktırayım kundağı
munuunal Benim kızımda sürekli böyle ve yarım kundak yaptığım da uyanıyor . Diğer türlü de kendini uyandırıyor 70 günlük henüz . Doktora bu durumu soran oldu mu bazı bebeklerin böyle bir sorunu olmuyormuş acaba bizim ki normal mi