Denizinannes1 yakisiklinin_annesi böyle yanlış yazarak arapça hocasıyım diye eğitim vermeyin kimseye..
azranurr55 @"yakisiklinin_annesi arapçadada öyle okunuyor zaten ki Türkiyedeysen sende türkçe yazmak zorundasın kullandığın kelime gramer olarak eksik ve yanlıştır
yakisiklinin_annesi Denizinannes1 çok uzattiniz ya tamam en doğru arapça bilen sizsiniz sorduğum soru neydi verdiğiniz cevaplar ne cevap verecekseniz soruma cevap verin aksi takdirde sizden bir şey düzeltmenizi istemedim azranurr55
Mirmir_ yakisiklinin_annesi uzmanlar 2 yaşından önce önermiyorlar henüz idrar torbaları o kadar tutabilecek kadar gelişmediği için 24-30 aydan sonra başlanabilir diyorlar ama bilemiyorum
yakisiklinin_annesi Mirmir_ ya bak bjnu bilmiyordum ama merdivenleri kendi inip çıkabildiği zaman idrar tutma yeteneği de gelişmiş olarak okumuştum
pantenkelebek hemshireanne ya ben kızıma denedim kucağımda tuttum klozete yüzüme bakıp bakıp gülüyor 😄😄 nasıl isetcem ki
pantenkelebek yakisiklinin_annesi halılar yıkamaya gidecek zaten işesin diyorum arkadaşımın çocuğu çok işedi zaten
azranurr55 yakisiklinin_annesi arapcayı en iyi bilen biz miyiz bilmiyorum ama cocugun bezi bırakma vaktinin geldiğine eminim🥰
balkizlar yakisiklinin_annesi çocuğu gözlemleyin…1.5 yaşında öğrenebilir istek varsa.. ben 27 aylıkken öğrettim kolay olmadı ama yaşa bağlı olduğunu düşünmüyorum bizimki isal oldu o kötü etkiledi.. bazı çocuklar 3 yaşında inat ediyor bazısı iki günde öğreniyor.. önhazırlık da önemli bence
yakisiklinin_annesi balkizlar deneme aşamasındayım bakalım nasıl geçecek bir süre sonra inatlaşmalar başlıyor küçükken böyle bir durum olmazsa sanki daha iyi olur gibi İnşee ALLAH hayırla sonuna geliriz öğrenir
balkizlar yakisiklinin_annesi çocuğu gözlemleyin…1.5 yaşında öğrenebilir istek varsa.. ben 27 aylıkken öğrettim kolay olmadı ama yaşa bağlı olduğunu düşünmüyorum bizimki isal oldu o kötü etkiledi.. bazı çocuklar 3 yaşında inat ediyor bazısı iki günde öğreniyor.. önhazırlık da önemli bence
balkizlar yakisiklinin_annesi tuvaletle ilgili oyunlar çişi kakayı bilmesi lazımlıkla oynaması tuvalet eğitmiyle ilgili kitaplar
tugces09 yakisiklinin_annesi kızım 10 aylık. Annemde aynı şeyleri söylüyor şimdiden aklına kodlamamiz lazım sen 8 aylıkken arada lazımlığa yapıyordun diyor. Benimde kafam karışık doktoruma daniscaktim durumu
yakisiklinin_annesi tugces09 10 aylık bebek için biraz erken olur gibi kelimesi olması lazım yürümesi lazım vücudu çişini tutabilecek kıvama gelmesi lazım
yavrukusunannesi yakisiklinin_annesi konuşabilmesi de gerekir ve tahmin edersinizki 10 aylık çocuk konuşamaz. En azından anne çiş demesi lazım