yakisiklinin_annesi Meri-Mel bende artık o fikir de olmaya başladım nisbeten bu yaş aralığı daha kolay olmuş
Sensen20 yakisiklinin_annesi 25 aylıkken 1haftada öğrendi gece altını bile islatmadi hiç erken mi bilmiyorum ama
pantenkelebek yakisiklinin_annesi valla ben merak ediyorum zaten büyükler bize nasil öğretmiş kızım 18 aylık annem öğret diyor bayramda ben öğretirim dedi ama işten güçten ona vakit olmadı 😄😄 acaba biz donumuza hiç isemedik mi 😄😄 bez çıkınca hemen tuvalete mi koştuk ki
yakisiklinin_annesi pantenkelebek ya illaki alta işeme olmuştur bence bir günlüğüne başla bence yapabilir işerse de canı sağolsun ki illaki yeni bir şey öğreneceği için bu gibi durumlar gayet normal en azından bir gün dene hazır mı değil mi ona bakmış olursun
hemshireanne pantenkelebek benim babaannem kardeşimi sıksık tutarmış çiş kak yapması için. Küçücük bebek alışmış öğle. Tutuncaya kadar yapmazmış ağlarmış altını açıp tutunca yaparmış.
pantenkelebek yakisiklinin_annesi halılar yıkamaya gidecek zaten işesin diyorum arkadaşımın çocuğu çok işedi zaten
yakisiklinin_annesi Denizinannes1 mim harfi ve şın harfi ince harflerdir onun için e sesi verilir ve oralarda bir elif miktarı uzatma vardır ما شاء الله arapça yazılışı bu şekilde dir lütfen biraz araştırıp öyle yazalım 😉
mrvmrtglc3 yakisiklinin_annesi 20 aylıkken öğretmiştim. 18 ayda da denenebilirdi ama kendi evimizde değildik, 20 aylıkken boşluğumda öğrettim, iyi ki de öyle yapmışım diyorum. Ama benim kızım konuşuyordu, çişinin geldiğinin farkındaydı öyle başladım
hemshireanne yakisiklinin_annesi bende erken başlamak istiyorum elimde olsa şimdiden başlardım 11 aylık olacak. Ama memleketteyim onunla uğraşamam. Eşimin yanına gidince başlayacağım. Yaş 1 aylık fln olucak o zaman. Deneyeceğim yani denemedende bilemem hazır mı değil mi.
pantenkelebek hemshireanne ya ben kızıma denedim kucağımda tuttum klozete yüzüme bakıp bakıp gülüyor 😄😄 nasıl isetcem ki
Denizinannes1 yakisiklinin_annesi Arapça hocasıyım bana mı anlatıyorsun tatlım tdkya da bir bak istersen.
Denizinannes1 yakisiklinin_annesi ayrıca dedikleriniz doğru fakat ince harflerin yanına uzatma harfi gelince a sesiyle okunur. ma olur arapça okunuşu maa şaa Allah diye ama türkçe yazılışı maşAllah’tır. Sizi küçük düşürmek için yazmadım yanlış anlamayın diye gülücük koymuştum halbuki..
efsacan yakisiklinin_annesi evet mahir zain maşallah ilahisinde de o şekilde diyordu yanlis hatirlamiyorsam 🫠
Uraztos yakisiklinin_annesi büyüklerimizin beze ulaşım sorunu olduğu için erken başlamışlar ama uzmanlar günümüzdeki insanların bazı psikolojik problemlerini tuvalet eğitimi memeden ayırma emziği bıraktırma dönemlerinden kaynaklı olduğunu söylüyorlar mesela. Kendimce oğlumu çok inceliyorum ama herhangi belirti yok çocukta zorlayamazdım daha fazla. Ya da bilmiyorum travma kalmasın diye bizler fazla hassas bir anne baba nesliyiz
yakisiklinin_annesi Uraztos evet dediğiniz gibi oda doğru Hayırlısıyla buyusunler sağlıklı olsunlar da çişi de öğrenir
yakisiklinin_annesi Denizinannes1 arapça okunuşlarin hepsini Türkçeye çeviremezsin 14 senedir bunun ilmini aldım 14 sene boyunca hem arapça hocalığı hemde tecvid mahreç dersleri verdim ince harf nasıl gelirse gelsin incedir ona a sesi vererek kalınlaştirmis olunur ve anlam değişikliğine sebep olur camilerden değil bizzat Arap olan kişilerden bu ilimleri aldım.