hemshireanne Bıktım bıktım bıktım😭😭😭😭 Neredeyse bir aydır telefonumun alarmı bir çalıyor bir çalmıyor. Nedenini bilmiyorum. Hiçbir nedeni yok aslında. Rahatsız etme kapalı, ses açık. Var mı aynı sorunu yaşayanlar? Ne yaptınız?
minikmisimben hemshireanne benimde öyleydi kendi kendine düzeldi geri bozuldu bişeyler yaptı çok sinir bozucu
umaytoom hemshireanne belki biliyorsunuzdur ama yine de söyleyeyim , alarm kurduğunuz saatin üzerine gelin oraya basın orda ses yazan yerde yok yazması gerekiyor Eğer orda ses yok yazıyorsa telefonunuz sadece titriyor alarmı çalinca ama ses seçmişseniz telefonunuz sessizde bile olsa alarmınız sesli çalar Bende aynı sorunu yaşıyordum bu şekilde buldum çözümü
hemshireanne umaytoom Buradaki sesi mi diyorsunuz? Hep açık. Sabaha kadar çalmış alarm ama neden duymuyorum bilmiyorum
minikmisimben hemshireanne eşimden alarm kuruyorum 🥲 güvenmiyorum bazen gidiyor gene değiştireceğim zaten modelini hiç memnun değilim ıphone 12 bu 13 alacağım
hemshireanne kirmizibalikbeachte ay vallahi bilmiyorum delirecem artık alarmı kurmak bu kadar zor olmamalı🤦♀️ her alarm kurduğumda bin tane şeyi kontrol etmem gerekiyor bu nedir ya🤦♀️
kirmizibalikbeachte hemshireanne Medya uygulamalar sesin kısık olsa bile ikinci attığımdaki zil sesi açık olması gerekiyor alarmın çalması için eğer o kısıksa duyamazsın.
hemshireanne kirmizibalikbeachte evet oda açık neden duymuyorumki. Telefonun üzerine battaniye düşünce duymuyorum onu anladım. Bu gece başucuma koymuştum sabaha kadar çalmış alarm ama duymamışım. Sabah bebeğimin sesine uyandım. Cık sese bile uyanıyorum yani alarmı duymama ihtimalim yok aslında
hamcokelek33 hemshireanne yemin ederim benim de aynı. Bebeğimi en geç 4 saatte bir emziriyorum geceleri. Alarm çalmamış iki kere neredeyse 6 saat geçmiş bebiş de uyanıp ağlamadı. Bunun yüzünden çok vicdan azabı çektim 😞
hemshireanne hamcokelek33 bende sağım yapmak için kuruyorum alarmı artık bir aydır sağım düzenim bozuldu😭
hemshireanne minikmisimben bendeki 16 yine aynı 8 vardı bende telefonumda sanıyordum sorunu değiştirdim hayal kırıklığına uğradım🤦♀️🤦♀️