almada oylesinebiri__ tahin pekmez aldım çok sevdi alerji yapmadı şükür ama un çeşidini arttırmam lazım pankek yapmak için
almada ecekrk en güzeli pankek gibi yapıyorsan sende yersin bana karıştırmak kolayıma geliyor yumurta sarısı labne bebek bisküvisi irmik muz pekmez tahin karıştırıp veriyorum 🤣🤣
ecekrk almada bende öyle hiç vermiyordum geçen irmik hurma püresi ve nektari karıştırdım bir sevdi bir sevdi ertesi gün bütün nektariyi çekirdeğiyle verdim çekirdeğe gelince attı elinden 😂
ecekrk organikirmik ne bileyim hiç içimden gelmiyor benimde öylesi kızıda kendime benzetiyorum birde kahvaltıyı yemek gibi seviyorum mesela ekmek kızartması patatesli yumurta işte acuka yeşillik vs böyle kalabalık olacak işte yumurta zeytin peynir salatalık kesmiyor beni Allah olmayanlarada versin beğenmemezlik değilde işte varken seçiyorum diyeyim Allah aratmasın
almada ecekrk her sabah kendine böyle kahvaltı hazırlıyorsan ne güzel ben gözümü açınca ilk kızıma hazırlayıp ona yediriyorum kalan yumurta beyazını yiyip biraz peynir ekmek tamam ağlamazsa zaten mıtfak dağılmış oluyor direk toplamaya geçiyorum sonraaa öğlen ne yesin sorunu sonraa akşam ne yemek yapcam sorunu
almada ecekrk maşallah yanii ben tadına bakıyorum aşırı güzel oluyor sevsin bir zahmet uğrasıyorum tek tek bazende yemiyor modum düşüyor iştahsız bebişlerin annesine sabır versin valla
ecekrk almada benim eşim evden çalışıyor onada hazırlıyorum her sabah ona ayrı kızıma ayrı oluyor işte eşim yokken kızımın artığı varken böyle oluyor
idildeniz35 almada benim kızım da 7 buçuk aylık geçen yulaf unu, irmik, muz ve zeytinyağını karıştırıp pankek yaptık (yumurta ve süte alerjisi olduğu için koyamadım) elimle ezerek verdim çok güzel yedi. Zaten yumuşacık oluyor
almada idildeniz35 idildeniz35 benimkisi daha 7 aylık olmadı dişide yok oyüzden bu xamana kadar hiç yapmayı düşünmedim yapmaya başlayacağım
ecekrk almada ya herşeyi sevmiyor benimkide ama iri bir bebek Babasıda iriymiş şuanda iri zaten o yüzden çok beslemeye çalışıyorum yani kızım bir ara kilo almadı ilk ek gıdaya başladığında babasının hemen morali bozuldu o zamanda çok önemsemiyordum ek gıdayı bazen hiç vermiyordum bazen 1 öğün nasıl olsa emiyor diye baktım ki böyle olmuyor normalde iri olduğu için hemen çeşitlendirmeye başladım öyle yemeğe başladı
idildeniz35 almada bizimkinin de dişi yok ama damaklarıyla eziyorlar endişelenmeyin. Zaten başta minik minik verirsiniz