almada Kızlar 7 aylık kızım var kahvaltı öğle akşam yemeği derken tıkandım artık 2 gün yumurta sarısı verdim yarın vermek istemiyorum kahvaltısa ne veriyorsunuz siz bebişlerin yarın beslenmesi ne şekilde olacak fikir alışverişi yapalım
organikirmik almada bebek keki, pankek, yumurtayı haşlayıp veriyorsanız onun yerine yoğurtlu yumurta vs vs. Ek gıda sayfalarında çok güzel şeyler paylaşılıyor bizimki 6 aylık ama yiyebileceğini düşündüğüm şeyleri deniyorum
ecekrk almada her gün yumurta vermeye çalışıyorum ben mesela yulaf yumurta su ve muzla pankek yapıyorum yada patatesli yumurta vs böyle çeşitlendiriyorum yada lorlu omlet yanına mutlaka salatalık çok seviyor ve avakado öğlende valla Allah ne verdiyse bugün kıymalı soğanlı tarhana çorbası vardı yarında aynısını vericem sanırım avokado soslu makarna da olabilir yada kıymalı patates yemeği yemek sonrasında meyve veriyorum muz nektari vs yarına yabanmersinli pankek yapıcam
ecekrk almada çeşitlendirmek işin badem unu Hindistan cevizi unu hurma püresi elme konsantresi vs ile birşeyler yapabilirsin badem cevizi rendeleyip katabilirsin tam buğday unu Siyez unu vs bunları da ekleyebilirsin keçi boynuzu unu Hindistan cevizi yağı bunlar hep besleyiciliğini arttırır bende var hepsinden sırayla karıştıra karıştıra veriyorum tarhanamı omletde güzel bir seçenek
almada oylesinebiri__ pankek hiç vermedim daha çok küçük gibi geliyor nasıl yiyecek onu 🥹 yulaf siparisi yeni verdim yulaf yoğurt yumurta bebişler seviyormuş sanırım
oylesinebiri__ almada hayır yiyebilir canım yumuşak bebek pankeki yaparsanız kemirir yer yulafı İnce çekilmiş almalısın ki güzel sindirsin bebekler için bir sürü kahvaltı tarifi var ben değişik şeyler yaparım
ecekrk almada ne küçüğü benimki 5,5 aylıkken tadım yaptık 1 hafta sonra başladık pankeklere zaten blw yapıyoruz o yüzden herşeyi büyük büyük yiyor
idildeniz35 almada benim kızım da 7 buçuk aylık geçen yulaf unu, irmik, muz ve zeytinyağını karıştırıp pankek yaptık (yumurta ve süte alerjisi olduğu için koyamadım) elimle ezerek verdim çok güzel yedi. Zaten yumuşacık oluyor
almada organikirmik bebek kekini bilmiyorum ama evde yaptığım kekten verince yiyior ama ben boğazına kaçacak diye benimkisi vermek gibi olmuyo kaklatmak gibi 😅
almada oylesinebiri__ evet wefood ince çekilmiş sipariş verdim hem tok tutar besler diye düşünüyorum sevmesi önemli tabii bebek pankeki denicem bir tarih araştırması yapayım
almada ecekrk oyyy maşallah blw benim kalbim dayanmaz oyüzden ben mimik minik vermeye devam 😅 pankek deneyeceğim ama
almada ecekrk tarhana seviyor öyle yumurtalı hiç denemedim bende pirinç unu irmik ve tarhana var şuan elimde pankek için yulaf unu felan almam lazım
ecekrk almada büyük verince bebek kendisi damağıyla yutabileceği boyuta getiriyor banada küçük vermek korkutuyor yeni yeni işte başladım küçültmeye ama devamlı öğürüyor korkuyorum bende
almada Berraa_54 bebekler için özel yok diye biliyorum glutensiz ve ince öğütülmüş olaram var pişirmesi daha kolay olur bence
oylesinebiri__ Berraa_54 yani imkanınız varsa ince öğütülmüş glutensiz yulaf alabilirsiniz daha iyi olur
ecekrk almada ben çok düşünüyordum ne yapicam her gün aynı şey vs diye o yüzden çok şey aldım çeşitlensin diye birde kendimde asla tek düze kahvaltı yapamam kızıma her gün farklı birşey hazırlayıp kendimde ondan kalanları yiyorum 😂 benimde işime geliyor
organikirmik ecekrk bunu ben de yapıyorum. Eğer dün sabah yediğimi bugün de yiyeceksem hiç kahvaltı yapmamayı tercih ediyorum 😂
almada ecekrk en güzeli pankek gibi yapıyorsan sende yersin bana karıştırmak kolayıma geliyor yumurta sarısı labne bebek bisküvisi irmik muz pekmez tahin karıştırıp veriyorum 🤣🤣
ecekrk organikirmik ne bileyim hiç içimden gelmiyor benimde öylesi kızıda kendime benzetiyorum birde kahvaltıyı yemek gibi seviyorum mesela ekmek kızartması patatesli yumurta işte acuka yeşillik vs böyle kalabalık olacak işte yumurta zeytin peynir salatalık kesmiyor beni Allah olmayanlarada versin beğenmemezlik değilde işte varken seçiyorum diyeyim Allah aratmasın