benimoglumukurtarinesraa binnur37 sabah kahvaltıdan sonra mesela hicbisey yemese 1 gibi açlıktan kudurmasi gerekir. Ben bu ıvır zıvır yediği şeyleri yemek yedikten sonra teklif ediyorum isterse veririm yememesi benim işime geliyor
binnur37 benimoglumukurtarinesraa sıkı kahvaltı yapması gerekir 1 e kadar durması için biz 10 10.30 önce kahvaltı yapmayız kızımla onuda bazen zorla yer
maygirl benimoglumukurtarinesraa bırakmak olmuyir uykunaralığı cok kısa 13 00 icin oyuzden uyumak istemiyor 25 aylik bi çocuk 13 30 hatta 14:00gbi denerseniz uyur bnce.yemeginide 13 00 gbi yedirin uyutun 14 30da en gec uyumus olsun.ayni ayda kızım bu sekilde uyiyor daha onceki aylar gbi 4 4.5 saatte uykusu gelmiyor bazen 4.5 genelde 5.saatte uyuyor uylu araliği uzuyor ondan.yemegide yedirin uyutun.
benimoglumukurtarinesraa maygirl tamam bana uyumasi için çok geç gibi gelmişti dediğinizi uygulayacağım bugün öyle yaptım şuan da uyutuyorum mesela . Uyku uykunun mayası dedikleri doğru herhalde
Pnrg benimoglumukurtarinesraa 2 yasta uyku gerilemesi var muhtemelen onu yaşıyorsunuzdur biraz uzun suruyor. Normal gun icinde uyku yatirdiginiz saati biraz aksatin 1 saat kadar oyle deneyin. Uyumayabilir ama siz hergun teklif edin uyumasa da. Eger uyumuyorsa da normalde o uyumasi gereken saati mumkun oldugunca sessiz sakin gecirmeye calisin. Bir yerden sonra tekrar oglen uykusu isteyecektir ve bu surec donem donem tekrarlanacak artik o da aklinizda olsun. Eger gun icinde uyumazsa da gece uykusuna gecisini erken saatlere cekin bu surecte
seherisk benimoglumukurtarinesraa 3 gündür de gündüz uyumuyor mesela emziği bıraktık sabah 8 de uyanıyor dün akşam yaattığı 9 bucuktu
Melikesryr Bizde şuan 24 aylığız akşam yedi buçuk yatış gündüz yediye kadar erken uyandığı için de öğle uykusuna kendi gitmek istiyor onbir de eğer o zaman uyutmazsam daha da uyumuyor. İlk sinyalde uyutmak lazim
benimoglumukurtarinesraa Melikesryr yaa daha detaylı anlatır mısınız nasıl takip ediyorsunuz. 7 buçuk gece uykusuna geçiş… Siz cenneti anlatıyorsunuz hanımefendi:) maşallah sübhanallah