aysima38 Yaptırmak istiyorum ama cesaret edemiyorum size danışmakmistedin sizce yaptırmalımıyım dini açıdan çok fazla sakıncalı olur mu gusülde falan mesela . Yaptıranlar memnun mu yorumlarınızı bekliyorum😍
Mrskoc aysima38 valla dini açıdan saç orijinal saçsa haramdı yanlış değilsem . Ama görüntü olarak cok güzel duruyor dışardan baktıgımda parça parça kaynak görmediğim sürece ben cok begeniyorum kaynak saçları
Sizden-biri aysima38 ben yaptırmıştım bin pişman oldum iki yıl önce 10 bin vermiştim gerekte yokmuş Memnun da kalmadım Yaptırma sebebim yeni doğum yapmıştım kafam pek yerinde değildi değişmek istedim e be salak gitsene kuaföre kalktım kendim kestim b*k gibi oldu baya da kestim yaptım ama bir ay bırakmadım kafada geri çıkardım
aysima38 Mrskoc işte tam olarak bunu soruyorum canım gerçek saç mı haramdı olabilir acaba gerçek olup olmadığını nasıl anlarız
Kitsu Dini açıdan kadınların saç diplerine su gelmesi yeterli gusül de Afrika örgüsü kullanmıştım oradan biliyorum. Estetik ve sağlık açısından tavsiye etmem ama
aysima38 Sizden-biri neden pişman oldun canım öğrenebilir miyim işte ben de hamileyim hormonların etkisimş neyse değişmek istiyorum😵💫
Sizden-biri aysima38 güzel olmadı hepsi görünüyordu taktıkları yer sözde gizli yapıyoruz dediler baya da iyi bir yere yapmıştım bakımı zordu taranması sıkıntıydı her türlü malzemesini aldığım halde tarağına kadar bilemedim yıkanması bile zordu ben sevemedim
Kitsu aysima38 işinin ehli birine yaptırmanız gerekiyor. Saçı ayırıp o kaynağı takarken bile dikkat edilmezse kopma, aşırı dökülme, deride döküntü, yara yapabilir. Saçınızın her tutamina ekstra yük bindiriyorsunuz öyle düşünün
alpaslanmom_ 10 sene kullandım tavsiye etmem saçlarım kedi tüğü kadar kalmıştı onun yerine çıt çıt alın en azından saça zarar vermiyor istediğiniz zamanda çıkarabilirsiniz
Taftafgiller aysima38 Açık olduğum zaman yaptırmıştım 2 sene kullandım çok güzel oluyor insan kendini çok iyi hissediyor tek kötü tarafı saçları azaltıp kırıyor dini boyutu başkasının saçını kullanmak haram diye biliyorum
binnur37 aysima38 dini boyutunu bilmiyorum. Yapan yer önemli Saçın kalitesi önemli ve en önemlisi rahat kullanabilcekmisin o var .. Kopma düşme ihtimali yüksek oluyor rahat tarayıp kurutamıyorsun bazen .. İyi düşün
3kedili2bebekli aysima38 saçı çok yıpratıyor bakımı çok zor saç uzama hızınıza göre 2-3 ayda bir yenilemeniz gerekiyor çok maliyetli oluyor o da tavsiye etmiyorum açıkçası dini açıdan da altına su girmeyen yeri mutlaka oluyordur bence
seros3535 aysima38 Yaptırdım bir kaç kez görüntüsü çok güzel fakat paraya yazık yaz aylarında zaten sıcaktan dolayı kullanılmıyor bakımı zor ve saç zaten toplu duruyor isterseniz kışın veya yaz sonu yaptırın en azından değmiş olur
[silindi] aysima38 dini açıdan bir bilgim yok ama başkasının saçı şu an kafamda kollarıma vücuduma değiyor düşüncesi beni çıldırtmaya yeter muhtemelen 😱😱😱
duruistwo aysima38 Hiç önermem , ben uzun saç aşığı bir insanım Boncukta kullandım keratin de Ama onları taktığın anda saçlarının sağlıklı uzaması mümkün değil. Ona vereceğin para ile saç bakım ürünleri al uzasın