Masalina12 Kızlar çocuk düşünüyoruz doktor bana bunu verdi hamilelik öncesi kulanacam aranızda kullanan oldu mu sizde işe yaradı mı ama haftada iki kez kulan dedi bana yan etkileri oldu mu sizde
ElifDeniz21 Masalina12 İlk kızımda bunu kulllandım günde 1 tane şuan tekrar hamileyim folactive kullanıyorum doktorum önerdi içinde 3 ayrı vitamin var
_YanakReisinAnnesii Masalina12 tanıdığımız eczacıdan bunu istediğimde herhangi bir gebelik oluşursa dozunun gebelere fazla olduğunu söylemişti bu konuyu araştırıp öyle başlayın bence. Hakkınız da hayırlısı olsun 🌸
bendenbirtanedahayok Masalina12 bende bunu kullanıyordum başka özeldeki doktor yetersiz diyip değiştirmişti
Masalina12 ElifDeniz21 gebelikten öncemi kullandınız veya ne kadar zamanda hamile kaldınız bunu kullandıktan sonra
Masalina12 bendenbirtanedahayok teşekkür ederim ben ilk gebeligimde de çok geç hamile kaldım 6 ay içinde kalmistım inşallah bu sefer öyle olmaz
ElifDeniz21 Masalina12 Ben gebelikten önce kullanmadım gebeliğimi öğrendikten sonra kullanmaya başladım
esraalic Masalina12 ben önce değilde hamileyken kullanmıştım günde bir kere içiyordum sonradan başka bir doktora gittiğimde farklı bir ilaç yazdı adını hatırlamıyorum folbiolu kullanma bu daha iyi demişti 🤷
annebalim_ Masalina12 bu devletin odedıgı ucretsız ılac ama dıger tüm folık asıtler ucretlı bu çok ağır o yüzden hamıle kalmadan ıcersen iç ama kalınca kesınlıkle bırak folvımıx var kardesım bı hafta kullandı o ay hamıle kaldı deneyın bebek düşünüyorsanız
gulefsan1 Masalina12 tabi söylenti de olabilir ama otizm gibi şeyler duymuştum. Niye riske atasınız ki bi sürü başka marka var
Mariposa Masalina12 ilk kızımda hamile kalmadan önce 3 ay kullanmıştım bi zararı yok periyot olarak da az vermiş haftada 2.. ben hergun kullandım gebelikte de kullanmaya devam etmiştim. Bebeğin anne karnındaki yatağını güzelleştiriyor