balkizim1 cakebabe Ladyinfrance minnakkofte Tatlican şu ikisinden birini suparis vermeyi düşünüyorum bu tarz mi?
condomkursunu Tatlican tam aklımdan geçen. Basit gibi geliyor ama tişortle çok havalı olur. Bol bol takılar. Tam günlük gezmeklik hem spor hem şık 🤩
elifmelif balkizim1 şimdi moda olan önden bağlamalı keten üstler var, onlarla çok şık olur bence. Bu boy eteklere crop güzel olur ama bu etek crop tişörte uygun değil bence doku ve pileler falan açısından. V yaka tişörtlerle de güzel durur
Ballilokmam11 balkizim1 etek zaten pileli olduğu için bu kadar salas modeller olmaz daha sıradan bir tişört, kalın askılı, üzerine uzun zincir kolyeler veya boynumuza ufak renkli bir fular saçlarınız yarım toplu yada kısa ise dalgalı güzel olur bence
motherays balkizim1 Ben acikllara uzun etek tarzı çok yakistryorum gömlek giyip yakalarını açıp kemer takabilrsnz isterseniz yakasına fular güzel olur
Beyninizikullanmakucretsizdir balkizim1 bazı açık olanlar da bu tarz güzel oluyor benim hoşuma gidiyor. Tesettürlü ayrı açık kişilerde ayrı güzel duruyor. Ama tesettüre kaçıyor sevemiyorum derseniz güzel bir tişörtle de giyebilirsiniz.
MutluPrensesAnnesi MutluPrensesAnnesi https://www.modasena.com/yandan-baglamali-genis-kol-gomlek-siyah bu ikisini yapabilirsin
Cylnmiray Ballilokmam11 kesinlikle katiliyorum 😍etek hareketli oldugu icin üstüne ne olacaksa düz bisy olmalı. Ben olsam kalin askılı pastel renklerde bisiy tercih ederdim