aybiduranne Kızlar bugün 2 ay aşısı olduk da 3 tane hemşireye sormayı unuttum kaç gün bebeği yıkamıyorduk acaba
rabiacetn aybiduranne bebeğinizde huzursuzluk aşırı ağlama gibi şeyler oldu mu ? Biz dün olduk aşımızı fakat dünden beri uykuya çok ciddi direnme sürekli ağlama krizleri huzursuzluk var.
meloo006 rabiacetn bizde dün olduk gece asla uyumak istemedi hala öyle dünden beri toplasan birkaç saat uyumuştur anında bıraktığımda tekrar uyandı uykuya direniyor dünden beri
rabiacetn fatmafiliz ne kadar sürdü peki sizde bu durum? Dün olduk gerçekten çok kötü yorucu bir gün ve geceydi sabah da aynı şekilde öğlene kadar çok zorlandık. Öğleden sonra sanki biraz rahatladı dedim ama galiba yanılmışım 🥲
rabiacetn Pembepremses24 ateş yapmadi aslında bizde çok nadir yükseldi ama diğer türlü canımıza okudu 🥲
Pembepremses24 rabiacetn bizim sadece ateş vardı ve 2 gün boyunca uyumak istedi çok korkmuştum normalde sakin değildir ama aşı etkilemişti bugün 6 ay aşısını olduk dokunmadı şükür
rabiacetn Pembepremses24 ooo maşallah kocaman olmuşsunuz 😇 inşallah sorunsuz atlatırsınız bu aşıyı da
rabiacetn Pembepremses24 zorlanınca insan hemen büyüsün istiyor ama şu minicik bedeni de hep böyle kalsın istiyor 🥹
rabiacetn melek5857 ben baya araştırdım fakat bebekten bebeğe değişiyo etkileri bizde uykusuzluk yaptı ama kimi çocukta çok uyku yapıyormuş da çok tuhaf ya
Pembepremses24 rabiacetn Evet zaten zorlanmaktan tadını çıkaramıyorsun sonra da bir bakıyorsun büyümüş bile ve sen o halini özlüyorsun 🥹