momas Kızlar çocuklarınızın artık oynamadığı ama temiz oyuncakları ne yapıyorsunuz? Ev ıvır zıvır dolu bazısının yüzüne bile bakmıyor atsam günah yeniler nereye verebilirim?
metemom_ momas kaldırıyorum o unutana kadar unutunca yeniymiş gibi getiriyorum hiç şaşmayan bir taktik 😂😂
momas 3kedili2bebekli benimde hiç yok aksine keşke giyim kutuları gibi oyuncak kutuları da olsa belediyenin🥰
3kedili2bebekli momas o zaman yükleyin satın uygun fiyata hem bebeğinizin başka bir ihtiyacını alırsınız hem başkası faydalanır ☺️
metemom_ metemom_ artık kullanmadığı oyun halısı gibi oyuncakları da bir hurç şeklinde kutum var ona kaldırıyorum satmaya kıyamadım
Rabiiul momas ya veriyorum ya satıyorum canım kıyafetleri de aynı şekilde çok çok beğenerek aldığım biri kıyafeti saklıyorum kalanı veriyorum lekeliler bende kalıyor tabi
momas Rabiiul ben kıyafetleri çocuk esirgemeye veriyorum lekeleri vermiyorum onları zaten atıyorum direk ya da yer bezi falan yapıyorum oyuncakları da artık ucuza dolaptan satayım🤷🏼♀️
pogacayanaginannesi momas bu benim kızımmmm artık oyuncak almıyorum yüzüne bakmıyor nerde ıvır zıvır varsa o ilgisini çekiyor
Ogulluana momas ihtiyaçı olan hiç tanımıyorum. Çöp konteynırının yanına koydum geçen baktım sonra almışlar
benbenimm momas giyim kutusunun yanında oyuncak falan da yazıyor bizimkibde ben onun içine attım artık toplamaktan sıkıldım oynamiyorda