akdemrfdn masterchefiniz Yine de benim evi izlemeniz hoş değil. 🤣🤣 10 ay 7 günlük bebem tam da böyle. Belimde bir ağrı oluştu. 🤣
BortcecineG 10 ay 10 gunluk oğlum oyunda oynamiyor . Emekleme yok sürekli elimden tutuyor ben arkasında baston gibi kullanıyor beni . Sürekli yürüyoruz 😅. Yapmazsam sinirleniyor. Gece benimkide uyanıyor ama yanımda uyuyup kalıyor 🥰
-metemom masterchefiniz aynısı canım iki gecedir tüm düzeni bozuldu tam 10 aylık sürekli ağlıyor herşeye ağlıyor
masterchefiniz -metemom 😭😭😭 birde beni şey çok geriyor insanlara ses gidiyormu bu çocuk ne kadar huysuz diyorlardır sesimiz gidiyor mu ne kadar gürültü yapıyorlar diyorlar Mıdır
zuhalsebu masterchefiniz 10 aylık olmasına 7 gün var 1 tane dişi var 2 gün önce bir delirdi şimdi nispeten daha iyi aklı gelip gidiyor beni de paçama tutunması yıldırdı 🤦🏻♀️ habire düşüyor ben tutuyorum da kızıma da tutunuyor o da kaçıyor o da çocuk sonuçta küçük de sürekli tak tuk salak olacak vallahi bi yürüyeydi🥲 bu arada dehşet ısırıyor memem bir haftadır oyuk. Büyük içi boşalmış sivilce nasıl gözükür öyle resmen bir oyuk var. İyileşmiyor da😓 Her gece hayatı sorgulayarak ağlıyorum 😅
masterchefiniz zuhalsebu kızıma da tutunuyor o da kaçıyor o da çocuk sonuçta küçük de sürekli tak tuk salak olacak vallahi bi yürüyeydi Benim kızım sürekli hırpalıyor . Yapma kızım demekten dilimde tüy bitti 5 .5 yaşında kızda yıldı artık. Anne bu niue böyle diyor
gokcen_ masterchefiniz Ay evet benimkide utanıyor 🥰Kesinlikle annelik çılgınlık ama evlat sevgisini tadı başka hiçbir şeyde yok
betul97_ masterchefiniz 10 buçuk aylık uykuya çok direniyor gündüz uykusunu resmen uyumuyor. Akşam uykusu desen saat 19:30 gibi pijamasını giydireceğim katıldı ağlamaktan mama veriyorum 1-2 çekiyor sonra tekrar ağlama krizi uyuması bir saati buldu ve neden ağlıyor anlamıyorum. Dün 16:30’da uyandı asla uyumadı saat 22:00 oldu uykusuzluktan bayıldı neler yaptıysam da uyumadı hep ağladı. Sabah desen 6-7’de uyanıyor ama uykusunu alamadığı için hep huysuz bende anlamadım atak mı diş mi ben bilmiyorum bir an önce geçmesini bekliyorum
masterchefiniz betul97_ atak diş karışımı olabilir ısırıyor sürekli ve aynılarını yaşıyoruz tesadüf olamaz dönemsel inşallah geçmesini bekliyorum bir an önce istediği şeyi vermezsekte ayaklarını yere vuruyor
talhamamy momas valla ben etrafım da böyle zor çocuk görmedim hepsi yiyo içiyo yatıyorlar bu doğduğu günden beri bize çektiriyor
zuhalsebu masterchefiniz ben de yapma demekten aşırı bunaldım o da yapma dedikçe iyice kudurdu bizimki de 3e 3 ay var