_YanakReisinAnnesii Orenda_ başarıyla önlerinden geçip gittiğim de ilk iş hepinizi uyarmak geldi aklıma 🫶🏻😂
[silindi] _YanakReisinAnnesii aman ben karşılaşmayayım. Önce gıda güvenliğini sağlayıp sağlıklı gıdaya erişimi ucuzlatın ve kolaylaştırın ondan sonra bunlara geçin diye kafa ütülerim. Beni direkt salarlar zaten tamam hanfendi siz buyrun şeklinde 😂
_YanakReisinAnnesii [silindi] kafa ütüleme kısmında alnından öpüyorum ❤️seni de diyetisyen değil de farklı yere göndermesinler de 🙂😂
Dondurmalikahve _YanakReisinAnnesii Aklıma sağlık taramasını yapan kilolu kişi geldi, yorumlara önce ablayı alsınlar yazmışlar 🤣
_YanakReisinAnnesii Dondurmalikahve olayın ilk patladığı zamanlar reelslere yapılan yorumlar efsaneydi cidden 😂bu tarz şeyler de inanılmaz bir mizah anlayışımız var ülkece 🫶🏻
Beyninizikullanmakucretsizdir Geçen eczanede tartıldım 69.700 çıktım. Boyum 1.60 beni oradan alıp diyetisyene götürürler artık. Ama rahatım çünkü Bursa’da değilim. Yaşadığım yerde de AVM yok her türlü kaçmış oluyorum ohh çok şükür hahahahs 😀
_YanakReisinAnnesii Beyninizikullanmakucretsizdir dışarı kalabalık yerlere de çevirme atmış durumdalarmış Bursa da,diğer illerde ki durumu bilmiyorum 😂
Dondurmalikahve _YanakReisinAnnesii Öyle valla yks ile ilgili de capsler doldu 🤣 bakıp bakıp gülüyorum. Mizahi Türkler yaratmış 😁😁
Meri-Mel _YanakReisinAnnesii Ya cidden bu espriyi yapmak istiyorum. Bir yolu var uygulamadan kaçmanın,yakalanmamak 🤣🤣🤣
kimbumadam _YanakReisinAnnesii Aa bide vajinal doğum yapmalıyız.. Kadın bedeniyle çok ilgileniyolar bu ara😂
yasminylmz _YanakReisinAnnesii yaa kıyamam sana😌ye kız biz yemezsek güçlenmezsek kim bakacak bu bebelere🤪