Kuzey2019 erkek bebesi olan güzel anneler,acaba sünneti ne zaman yaptırdınız ya da yaptırcaksınız? Bize doktorumuz 2 ayından sonra önerdi yapalım dedi ama bi tereddütteyim nasıl olucak zor olmaz mı vs vs diye 😏
Ebru2015 Kuzey2019 bizde 3 aylık olduk canım önümüzdeki ay yaptırmayı düşünüyoruz çok fazla hareketlenmeden olsun diye hemde bezin içinde daha iyi iyileşiyomuş
Merve33 Kuzey2019 bn doğumdan sonra yapmayı düşünmüştüm fakat olmadı yoğun bakımda kaldık bayağı. 4 aylıkken yaptırdım ama doktorumuz keşke daha küçükken yapılsaymış demişti. Çünkü bebek büyüdükçe kilo alıyor ve pipisi içine gömülmüş oluyor anlıcanız keserken zor oluyor.
Kuzey34 Kuzey2019 ben 2. Haftada yaptıracaktım ama aksilikler oldu. İnşallah bir dahaki ay yaptıracağız 2 aylık oluyor. Doktorumuzda hemen yaptırın dedi Daha çabuk iyileşiyor.
Elele Kuzey2019 4 aylıkken yaptırdık hastane bulamadığımız için en son artık özelde olsun daha geç kalmadan diye yoksa daha küçükken olsun istedik ne kadar küçük o kadar iyi iyileşip gidiyor hemen
Merve33 Ebru2015 aynen öyle hem hareket etmeden hemde diş baslamadan bizim diş kaşıntısı üç aylıkken başladı oda zor oluyor.
NergisKKarakus Geçen hafta 4aylık oğlunu sünnet ettiren bir anne olarak söylüyorum ki bir an önce yaptırın arkadaşlar😊
Selimveasel Kuzey2019 2 aylıktı oğlum 5 gunnoldu ilk gün çok ağladı 2. Gun daha iyiydi ama şişliği oldu 3. Gunden sonra pansuman yaparken ağlaması kesildi şişligide yavas yavas iniyor
Bsrkoc Selimveasel kanama çok oldu mu biz de cuma günü yaptırcaz Allah nasip ederse 2 aylık oğlum çok tedirginim bakımını nasıl yapıcam diye
Miray00 Kuzey2019 30 günlükken yaptırdık klips sünnet yöntemiyle kanama VS hiçbirşey olmadan atlattık. Çok şükür iyiki ozaman yaptırmışız diyorum
nazliii Kuzey2019 yok cnmm valla yapte hemen ben yaptrtacaktım ilk 6 ay içinde hastalandı falan derken şuan tam 11 aylık okde pişmanımki durmuyo emeklıyo kalkıyo gidiyo şimdi yaptrsam bile napcam nasıl durudrcam onu blmyorm, daha sonra yaptrsam acısını daha cok anlıycak valla büyümeden cocuk hemen yaptr kurtul o dertten
Kuzey34 nazliii benim küçük yeğenimi 1.5 yaşında yaptırmıştık o kadar zorlandık ki çocuk 2 ay atlatamadı bezini açtırmıyordu kıyamet kopuyordu evde bitirdiğimiz kremlerin haddi hesabı yoktu. Büyük yeğenim 4 yaşındaydı onunki 2 günde iyileşti ya çocuk daha çok hareketlenmeden yapılmalı yada aklı erdiği zaman yapılmalı. Yoksa altından kalkmak çok zor.
Mucize_istiyorum22 nazliii canim korkma ben yaptrdigimda oglum 10 aylıktı yüzüstü sürünüyordu ona rağmen umrunda deildi çocuğun popoyuda kaldıra kaldıra emekledi
canparcam123 Kuzey2019 ne kadar erken o kadar iyi inşallah bir aksilik olmasa bugün yapacaz..geç bile kaldık eşim bir türlü fırsat bulamıyordu yoksa ilk haftadan olsa keşke
Bsraemir Biz tam 2 ayimizda sünnet olduk çabucak iyileşti erkenden yapmak daha iyi anlamiyolar ve cabuk iyilesiyor
ElifKubraTekin Kuzey2019 ben doğumdan sonra kırkı çıkmadan yaptırmıştım . Doktor yaptırabilirsin demişti . Neye göre söylüyorlar bilmiyorum ama 1 günde iyileşti . Sadece uyuştrucu iğne vururken ağlamıştı oğlum bir de ilk çişini yaparken . Onun dışında hiç bir sıkıntı olmadı . Sürekli uyuduğu bir dönem olduğu için aşırı kolay atlattık .
Bkt_1019 Kuzey2019 5 aylıkken yaptırdık. İlk idrarın yapınca ağladı sonrasında o gece çok güzel uyudu. Ertesi güne ağrı kesici fln vermedim iyiydi. Sadece pipiye krem sürünce ağlıyodu 1 haftada o geçti tamamen iyi oldu maşallah. Hemen yaptırın
Denizalp0381 Kuzey2019 41 günlükken yaptırdık iyiki yaptirmisim diyorum çok kolay toparlandı şimdi 4 aylık bukadar hareketliyken yapılsaydı daha zor okurdu dye düşünüyorum bide acı hisleri çok olmuyormuş ağlamadı bile ogluşum çok sukur
snglkllgl Denizalp0381 Kubraklc aynen bizde oyle yapicaz dedikce bisey cikti simdi de idrar yolu enfeksiyonuyla ugrasiyoruz insallah atlatirlar en kisa zamanda da bizde yapariz
Rayaas Kuzey2019 2ay 10 günlükken yaptırdık :) İlk gün ağladı ama sonra gayet mutluydu. Sizin içinde onun içinde en iyisi bu kendi fikrimce. Allah bütün evlatlara sağlık versin :)
Kubb Kuzey2019 Doğduğu günün ertesi günü yapıldı sünneti. Çok rahat ettik, çok hızlı iyileşti. Herkese de tavsiye ederim, oğlumuz da hiç bir şey anlamadan atlatmış oldu süreci 😊