keyfimin-kahyasi-misin emotion1234 Hayır İnan bana suçlu değilsin ha kemer takmama vs suçun var ama Olacak olan kemeri beş kat taksanda oluyor
Ococila Daha önce de bu konuda sıkıntı yaşamışsınız daha dikkatli olmalısınız kızım 2 yaş 8 aylık bebek arabasına biner binmez ilk işim Kemer’ini bağlamak oluyor düşebilir atlayabilir taşa takılabilir biraz daha dikkatli olun kendinizi kötü hissetmeniz problemi çözmeyecek probleme odaklanın güvenliğini halletmeden hiç bir iş yapmayın benim iki çocuğum var önce oğlumu arabaya bindiriyorum kapısını kapatıyorum sonra kızımı oto koltuğuna bağlıyorum ben oto koltuğuyla uğraşırken kemeriyle uğraşırken oğlum koşabilir araba çarpabilir Allah korusun herşey olabilir bir iki adım ötesini düşünmeye çalışın başımıza neler gelebilir diye düşünüp önlem alın illa düşüyorlar allaha emanet siz önlem alın vicdanınız rahat olsun
keyfimin-kahyasi-misin emotion1234 şuan iki yaşında ama 13 aylık yurmeye basladigindna beri hiç sağlam yeri yok hep ya çizik ya azda morarik birazda eti hasas sanırım evde düşse bile dizi morariyo
atabey777 emotion1234 kötü bir anne degilsinizdir tabi ki ama aşırı dikkatsizsiniz ve hatalarınızdan ders alıp önlem almıyorsunuz bu üzücü. Benimkide yataktan bir kere düştü bir daha asla 1 saniye bile yatakta tek başına bırakmadım orda uyutmadım. Bebek arabasına bindiğim an ilk iş kemeri takmak, mesela asansörle ikinci kattan arabamıza inicez 1 dakikalık yol bile değil hemen takarim ne olur ne olmaz. Benim çevremden duyuyorm çünkü pusette düşme bebek arabasından kaldırma düşme Allah korusun bunlar hep ihmalden. Daha dikkatli olun bebeğiniz için. Hatta kan tahlillerinize baktırın gerekirse takviye alırsınız
VII-Kleopatra emotion1234 kötü anne degilsin sadece önlem almıyorsun, hoş önlem alsan da başına gelebilir kaza anlık olur. Umarım her şey iyi olur sizin için
fasulyelendikk emotion1234 biz pamuklar içinde büyümedik düşe kalka büyüdük bırakın cocuklarımızda düşsün kalkmayı ögrensin elbette canları yanacak bırakın canının yanması ne demek onu da ögrensin koruyabilsen en fazla 7 yasına kadar korursun sonra bu cocuk okula baslıcak sen her saniyr yanıbasında olamazsın kendini suclama bu sekilde kazadır gelir gecer hayırlı ömürleri olsun Allah beterinden korusun evlatlarımızı
emotion1234 fasulyelendikk çok saolun teşekkür ederim evet öyle ama anne yüreği kendimi suçluyorum ki suçluyum da ne bileyim ben beceremedim sanırım anneliği
emosss__ Yani her bebekte düşüyor herkesin başına ufak ufak kazalar geliyor ama siz biraz rahatsınız sanırım daha doğrusu bana göre çok rahat gibisiniz. Benimki de hastalık seviyesinde kafamda binbir çeşit senaryo kuruyorum banada çocuğu biraz sal diyorlar düşsün bilmem ne bu ne diyorlar sürekli tutuyorsun çocuk cezaevinde gibi elinden hiç bırakmıyorsun falan. Biraz kötü senaryo düşünün bence sizde biraz dikkat eksikliği var gibi. Ama bir çocuğa en iyi annesi bakar. Siz biraz sık sık yaşamışsınız ve kendinizi suçluyorsunuz. Şuan bu postu açıp üzüntünüzü dile getirmeniz bile anneliği içtenlikle yaptığınızı gösteriyor. Sakin kalın biraz da dikkat edin bence bir daha olmasın yeterli. İyi bir anne olduğunuz belli kendinizi üzmeyin
emotion1234 emosss__ inanın hiç rahat değilim aslında her an gözüm üstünde ama sürekli böyle şeyler yaşıyorum bilmiyorum ama haklısınız bi yerde hata yapıyorum
buaklinerdenaldinnerden Biz ne kadar dikkatli olursak olalım yine birşeyler oluyor malesef tabiki kemerleri bağlamamız gerekiyor benim kızım 11 aylık yürümeye başladı heryeri mosmor oluyo sürekli düşüyo benim onun düşmesini engellemem için sürekli yanında onu tutmam gerekiyo oda mümkün değil şuanda 1 yaşında birşeylerin üstüne çıkmayı öğrendi koltuktan düştü kafası morardı ama 1 kere düştü ikiciye dikkatli inmeye çalışıyo düşe kalka büyücekler bol bol dua et anne duası da bebeğini korur
emotion1234 buaklinerdenaldinnerden evet haklısınız öyle ama ben hata yapıyorum demek ki bir sürü anne söylemiş belki dikkat eksikliği var gerçekten
themuhtesem emotion1234 dikkat dağınıklığınız falan mı var acaba? En basit güvenlik önlemlerini devamlı olarak ihmal etmişsiniz gibi, belki yorgunluktan dalıyorsunuzdur. Belki desteğe ihtiyacınız vardır 🌼
atarepla Kaza denilen şey bir olur iki olur. 5 kere düştüyse de artık kusura bakmayın bu kaza değil ihmal oluyor ve iyi anne değilsiniz, iyi bir anne daha düşmeden önlem alandır. Hadi bir kere düşürdün daha 5 aylık bebeği ikincisine imkan vermemeliydin.
emotion1234 atarepla hepsi aynı zamanda olmadı farklı zaman aralıklarınza oldu evet belki de değilim gerçekten olmak için çabalayacağım yapıcı yorumunuz için de teşekkür ederim