emotion1234 çok geçmiş olsun. Kötü annelik bu değil sakın kendinizi böyle suçlamayın. Ama birkaç arkadaşın yorumunu gördüm bende katılıyorum. İhtimalleri düşünerek hareket ederseniz bu tip kazalar yaşamazsınız 🤍 kazalar olduktan sonra ne yazık ki ah vahlar fayda etmiyor 😞 16 aylık bebiş kırık bile yaşamış kıyamam😞 ama siz annesiniz sizden çok onu düşünen seven olamaz, hiçbir anne de bile isteye evladına kötülük yapmaz❤️🩹biraz dikkat, biraz tedbir ve ihtimal hep aklınızda olsun. Kemer bağlamamak mesela çok çok garip bir hata, bunu yapmamalıydınız. Dikkat eksikliğiniz veya kafanızı yoran başka durumlar varsa çözümler arayabilirsiniz gerisi zamanla hallolur. Mesela benim kayınvalidem aşırı dikkatsizdir çocuk bakımı konusunda o kadar güvenmiyorum ki 5 dk bile ayıramıyorum gözümü üstlerinden😅 uyarıyorum mesela anne düşebilir, işte çay varsa dökülebilir dikkat et, çarpabilir bunlar hep ihtimal o beni pinpirikli sanıyor ama alakası yok. Dün çay yanında duruyor kızımla oynuyorlar top oynamayın çaya gelecek diyorum yok tutuyorum gelmez yav top nasıl gelmez, tabiki geldi Allahtan kızımın üstüne dökülmedi kaynar yeni dökülmüş çay heryere boca oldu. Kızıma gelse buyur buradan yak uyardım ama sizi diyorum kaza diyor, bu kaza değil ihmalkarlık. Çok uzun yazdım ama bir tık aklınızda kalması için. Çünkü büyüdükçe ele avuca sığmaz oluyorlar dikkat seviyelerimizin iyice yükselmesi gerekiyor. Yoksa ufak tefek düşmeler, çarpmalar illaki oluyor. Allah korusun evlatlarımızı inşallah