ffgg Bebeğim 9 ay 6 günlük henüz emekleyemiyor , geç kaldığımızı düşünüyorum siz ne zaman emeklediniz emeklemesi için ne yapmamız gerekir ?
bendenbirtanedahayok ffgg 11 aylık bebeğimde emeklemiyor biz ultra pro Max geç kaldık😆 şaka bir yana gelişim basamağı değil emeklemek zorunda değil yapmayabilir normaldir
amazontuba bendenbirtanedahayok 11,5 aylık komando gibi sürünerek her işi hallettiğimiz için gerek duymuyoruz emeklemeye 😄 ben umudumu yitirdim
bendenbirtanedahayok amazontuba bizde oda yok sadece geri geri sürünüp oturma pozisyonuna geçiyor sjdjd bu yüzden uykular haram oldu uyanıp uyanıp bunu tekrar ediyor 🥹🥹❤️
Pembepremses24 ffgg hiç mi emeklemiyor benim de 6 aylık geri geri gidiyor onu dert ediyorum öne niye gitmiyor bu
Deletedmom_216 Pembepremses24 cogu bebek ilk geri geri emekliyomus. Bizim ki de oyleydi sonradan normale döndü😂 ileriye gitmeden geri vitesi öğreniyorlar resmen
bebemiz Pembepremses24 bizim de 7 aylık geri geri gidiyordu hatta ilerletip geri geri koltuktan inmeye başlamıştı tabi yalakıyorduk hemen düşmesin diye. Şimdi 8 ay 12 gün ileri doğru emekliyor yaklaşık 1 haftadır
Deletedmom_216 ffgg emeklemek zorunda degil zaten geç kalinmis bi durum yok ortada. Bazi bebekler hic emeklemeden yürüyor dert etmeyin kendinize
Pembepremses24 Deletedmom_216 Hadi ya bende diyorum bu niye geri gidiyor olduğu yede dönüp geri geri gidiyor 😂😂
Pembepremses24 bebemiz Bizimde öyle düşcek diye korkuyorum 1 dk yanından ayrılamıyorum iyi o zaman 1 haftaya öne gider inşallah 😂
Deletedmom_216 Pembepremses24 😂😂 normal canim merak etme cogu bebek bu sekilde basliyo emeklemeye. İzlemesi de zevkli oluyo valla tadini cikarin 😂
eceonon Emeklemenin geç kalması olmaz ki, hiç emeklemese bile normal. Benim ailemde emekleyen çocuk hiç olmamış, direk yaşını geçince yürüyoruz😅 inş oğlum emekler ama ya yürümeyi bekleyemiyoruz
bebemiz Pembepremses24 bizim bu arada 7 aylıkken geri emekliyordu 8 ay 1 haftalıkken ileri doğru emeklemeye başladı . Sizin 6 aylıkmış tani her bebeğin gelişimi farklı sizin daha erken de emekleyebilir. Zaten arkadaşların dediği gibi emekleme bir gelişim basamağı değil
Deletedmom_216 Pembepremses24 😂😂 maşallah kuzuya 🌸 bol bol videosunu cekin ben anin tadini cikaricam diye bi kac tane cekmisim toplam😒
huda1903 ffgg benim kızım hiç emeklemeden yürüdü illa emeklemesi gerekmiyo ki emekleme bir gelişim basamağı da değil