eymenku Hayallerhayatolsa tabi ki karicim sen haklısın demedi ama yürüyüşe çıktık sonu kavgayla bitti artık onsuz çıkıyoruz :)) bilerek yapıyorda olabilir yoksa sürekli hadi gel yürüyüşe çıkalım diyeceğim
Hayallerhayatolsa eymenku herşeyr laf eden birimi benimki de öylede Agzınıbız dqdıyka bşrşey yapamıyorz
mobesebesir Hayallerhayatolsa bu kadar olmasa da eşimde çözümcüldür. Her zaman alternatif bulmaya çalışır elinden her iş gelir
metomom sencokbiliyon ay bizde de tam tersi seninki ne kadar güzel bide var ya su içmek istese bana sorar içeyim mi diye bunalıyorum bazen
sencokbiliyon metomom Ay ama ben varken her iş bende. Keşke ben varken de oyalasa bazen. Yapabileceğini biliyorken yapmaması da çok zor emin ol 🥴
Marfa_marfusha Hayallerhayatolsa aynen öyle canım bazen diyorum ki o mu anne yoksa benmi o kadar yani
sek_kahve Hayallerhayatolsa ikiz babası olarak eşim böyle diyebilirim. Çocuklar 5 yaşına geldi hala yedirmesi, içirmesi, gezdirmesi eşimde. En yakın arkadaşlarım onlar diyor
eymenku Hayallerhayatolsa yani biz kökten çözdük artık bişey yapmıyoruz ondan ayrı takılıyorum sinir stres olacağıma gözüm görmesin en iyisi
hurreminruhu Hayallerhayatolsa dün hastaydım çocuklara bütün gün baktı yemekleri yaptı heryeri silip süpürdü çocukları duş aldırıp uyuttu. Ki çocuklarımdan biri daha 4 aylık. İşe başkayınca da gündüz o bakacak gece işe gidecek. Allah razı olsun eşimden
Hayallerhayatolsa hurreminruhu ne güzel maşallah Allahnrazı olsun valla Benimkinde ben hastayken eve bilmedi çocukları bıraktım kendi başlarına kaldı evde ben serum taktırdım geldim
alpaslanmom_ Bu benim eşim hergün bana yardım eder evi yatmadan toplar makineleri çalıştırır çamaşır bulaşık kurutma sabah boşaltır yerleştirir kurutmadakileri katlar işe öyle gider
Hayallerhayatolsa alpaslanmom_ rüyamı anlatıyım diye okudum kusura bakma aşko Öyle bir eş henüz görülmedi maşalllah valla
serpoo Hayallerhayatolsa eşim 3 kardeş 3 üde erkek hepsi aynı valla kayınvalidem sagolsun güzel yetiştirmiş
Hayallerhayatolsa serpoo Allah razı olsun Bizimkinde erkekler her bku yer sen de iş güç bebek bakardın
serpoo Hayallerhayatolsa öyle insanların yatacak yeri yok kendi kızları içinde aynı şeyi diyebilceklermi acaba