bebisveannesi77 elosemoskado bebeğim 10 aylık olmak üzere. Hala zor bir bebek maalesef ama ilk 6 ay beni en en çok uykusuzluk ve yetersizlik duygusu mahvetti. Kolik bir bebekle 4-5 ay evden hiç çıkmadım kimse de kapımı çalmadı. Çok çok zordu ama bebeğim biraz büyüdü dertlerim inanılmaz azaldı. Şimdi alıyorum bebeğimi kahve date yapıyorum. Mis gibi hiç üzülme sıkılma geçecek geçiyor yeni bedenine adapte olmak zor ama o da geçiyor zamanla seviyorsun kendini Allah sağlık versin amin.
hndathn elosemoskado 2 çocuğumun aynı anda hastalanması ve bır Allah’ın kulunun nasılsın be insan deyıp telefon bile açmayacak kadar benı yalnızlastırmaları. Esım de dahil hıcbır kımseden nır gram destek görmeden 2 çocuğumu bu yasa getırdım ama ben benden geçtim
kayrasehr kucukyavrumm11 bende de aynı durum 47 gündür doğum yaptım psikolojim çok kötü hep ağlıyorum baktım yapamıyorum memlekete annemin yanına geldim istanbuldan sürekli bayılma hissi kötü ruh hali sıfır iştah uykusuzluk ama kaç gündür daha iyiyim geldiğimden beri
zynptprk Önceleri kolik bir bebeğim olduğu için özgür olmamak ve uykusuzluk derdim ama artık fark ettim ki beni en çok insanlar ve sütüme,mama vermeme, çocuğum ağlamasına yapılan yorumlar yoruyor . Aynadaki bana gelemiyorum bile
Birdunyabircennetannesiii elosemoskado 4 senedir bitmek bilmeyen uyku problemi Yemek yememesi ve sürekli sıkılması kendi kendine oynamak istememesi
Always-be-happy_Always-smile gulefsan1 gazı bu kadar takıntı haline getirmeyin kaç günlük olursa olsun çocuğunuzun dışarı çıkması doğaya dünyaya adapte olması için en muazzam aktivite size de iyi gelecektir. Bende reflülü ve bağırsak intoleransı olan aynı zamanda kolik bi erkek annesiyim. Yediğiniz hiçbir şeyi kısıtlamayın. Bol su için bebişiniz uyuyunca sizde güzelce uyuyun. Emin olun her gün 10 15 dk kadar bebeğinizle dışarda vakit geçirmek çok iyi gelecektir.
cansubrkl elosemoskado beni de her insanın saçma sapan fikirleri onlara açıklama yapmak yormuştu bir de yalnız olmak yetişememe duygusu…
miroslinos Ay 4. Günden sesleniyorum kızlar her şey geçiyor tabi onlar geçince yeni Şeyler ekleniyor mesela erken uyanma çünkü keşfetmek istiyor sabah 5 te uyanmak gibi 😴 gaz konusuna gelince şuan üretilen ve satılan bütün gaz damlalarını kullandık neler neler almadık ne doktorlara profesörlere götürdük ama yok çok gazlı bir bebeğim vardı gece acillere bile gidiyorduk taaa ki mestil alıp kullanana kadar eczaneden gaz damlası olarak mestil isteyin oda gaz damlasıyla aynı gündüz 10 damla akşam 10 damla verdim Allahım şükürler olsun atlattık ve ilaç olmaması en önemlisiydi içimi rahatlattı ümit ediyorum sizede iyi gelecektir 💋🌸
miroslinos gulsimacansu58 size tek tavsiyem eczaneden bebeğinize mestil damla almanız kolik ve çoook gazlı bir bebek annesiydim gezmedik doktor bırakmadım almadık gaz damlası kalmadı taaa ki mestil Kullanana kadar ilaç olmamasıda bir o kadar rahatlatıcı sabah 10 damla akşam 10 damla sonra bir rahatlicak bir rahatlicak 10 gün düzenli kullanın o bağırsaklar bi düzene girsin görün bakın gaz kalıyormu 💋
Seftalikokuluhikayem20 Bebeklik hallerini öpüp başina koyun valla o halleri çok güzeldi 😂 2 yaş sendromu hiç bişey 3 yaş ondan zordu 4 yaş sendromu beni oturttu ağlatti bol bol şimdi 5 yastayiz küçük bey giydiklerini beğenmiyor bu kötü bu güzel değil kizlar süslü olur derler ama benim oğlan da çok fena imdaat imdatt 🤣🤣
arvenyildiz artık eskisi gibi sosyalleşememek özgür olamamak çok seviyorum kızımı kendime vakit ayırmaya çalıştığım zamanlarda sanki onu ihmal ediyormuşum gibi hissediyorum ama eski özgür şekilde takıldığım zamanlarımı da özlüyorum dışarı çıktığımız da bile kızımla ilgilenmekten kendim hiç bişey yapamıyorum 🥹
mmoommy elosemoskado bende 14 günlük anneyim bebeğim gazlı ve sütüm henüz çoğalmadı kendimi sürekli yanlış yapılan bişey mi var diye sorgularken buluyorum.