-Ozge- Kızlar biz bu yıl ege turu düşünüyoruz İzmirde konaklamak icin oteller baktım sehir ismi ile aratıncada o şehirle ilgili videolar keşfetime düştü ve bir kaç videoda “izmirde tesettürlü olma işkencesi” “izmire tesettürlü tatile gitmisimdir dışarıda yasanacakları düşünüyorumdur” yazan videolara denk geldim gerçekten tesettürlüler zorbalanıp hakaretemi uğruyor? Ben tesettürlüyüm yani çarşaflı feraceli değilim ama kapalıyım işte o videoları görünce aklıma takıldı çünkü haksızlığa gelemem biri birsey söyleyince altta kalıp susamam ben mini eteğe saygı gösteriyor hemcinsime bir terbiyesizlik yapmiyorsam ayni saygıyı tesetturume beklerim doğal olarak ki zamanında miniler giyen açık bir genç kızdım. Yani orada bu tesettur zorbalaması bukadar ciddi boyuttamı tatilde tadımız kaçmasın keyif alalım istiyorum İzmirliler veya İzmire gidenler beni bir aydınlatın lütfen
Ballilokmam11 -Ozge- yani şaşırdım tabiki heryerin iyisi olduğu kadar kötüsü de var ama ben kaç kez gittim hiç öyle biseye maruz kalmadım
konyasekerlerim -Ozge- Alacatiya gitmiştik biz oteline gitmedik aparttaydik.Plaja falan inme fırsatımız olmadı ama ben hiç farklı bir durumla karşılaşmadım.Ben ferace kullanıyorum zorluğu sadece sıcaktan yaşadım diğer insanlardan değil.Artik bu tarz şeylerin aşılması gerekiyor Antalya’da yabancı turistlerle aynı otelde de kaldık ve her sabah selam veriyorduk.Bence bunlar geçmiş yıllarda kaldı🌺
Rwerdst -Ozge- İzmir de bunu yaşamazsınız. Biz de bu sene Dikiliye gittik. Gerçekten insanı bile farklı diyebilirim. Normalde İstanbulda yaşıyorum ve o kadar medeniyetsizlermiş ki oraya gidince öğrendim. İzmir gerçekten çok güzel bir şehir bence insanı çok medeni. Ama İzmir dışından gelipte İzmiri bir kalıba sokanlar nasıl davranır bilemem tabi 🤷🏽♀️
avkatanne Annem de tesettürlü öyle bir sıkıntı yaşamadık gittiğimiz zamanlarda. Ama şimdi karaktersiz saygısız insan denk gelir bilemem. Onlar her yerde var.
forumgurmesi Merak etmeyin İzmir en medeni insanların olduğu yer size dönüp kimse bakmaz kıyafetle yargılamaz. Çıplağa dönüp bakmazlar,kapalıya da. O videoların hepsi insanlara nefret tohumu aşılamak için.
-Ozge- Ballilokmam11 Yani cok gezip görmek istediğim bir şehir ama videoları goruncede şaşırdım sizlerden fikir almak istedim tabiki saygısız insanlar her memlekette her yerde var ama özellikle sehir ismi ile video görmek kafamı karıştırdı kimse tatilde gerilmek istemez yılda bir kez gidiyoruz sonuçta 1 dakikası bile çöp olsun istemiyorum
-Ozge- konyasekerlerim Belkide bir kısım insanın etkileşim icin çektiği videolardır bilemiyorum. Umarım bizde sorunsuz güzel bir tatil geçiririz 🌸
-Ozge- Ogulluana Izmirde boyleymis sakın gitmeyin demedim böyle videolar gördüm ve gidenlerden veya oralı olanlardan öğrenmek istedim yılda bir kez gidebildiğim tatilde canım sıkılsın istemiyorum yıllardır gidip görmek istediğim şehir anılarıma güzel eklensin istiyorum. Bu inanmakmı oluyor?
balkizlar Ogulluana komik değil kadın tedirgin olmuş bence normal… bugün sabah kahvaltıya gittik 4 yaşında kızım illa ben de kapalı gitcem dedi hatta bonesine varana kadar zorla takmak istedi… Ben her zaman özgürlükçüyüm şimdiye kadar zorla bir şey giydirmedim o ne isterse onu giydi o yüzden başını bir güzel yaptım… masaya geçerken bir tane ergen kucağımda da bebeğim olduğu için laf attı” bebeği kapatmaya geç kalmadınız mı” dedi.. duymazlıktan geldim yürüdüm geçtim … çok güzel lafını verirdim ama kızımın böyle şeylerle karşılamasını istemedim… yani malesef oluyor böyle şeyler
-Ozge- Rwerdst Bende istanbulda yaşıyorum yıllardır cok gezip görmek istiyorum İzmiri Gecen yıl karadenize gittik cok keyifli bir tatildi bu yıl egeye gidelim dedik güzel bir tatil olsun istiyorum umarim öylede olur
Meri-Mel -Ozge- Marmaris balayına gitmiştik , boydan elbise tunik pantolon, kap falan giymiştim zorbalayan olmadı,Tarih 22 Temmuz 2019 şuan yine tatile Marmaris ,Fethiye şeklinde olacak şekilde gidiyoruz zorbalayan olamaz diye düşünüyorum 🥲
Ogulluana -Ozge- evet inanmış oluyorsunuz. Bazı şeyleri sorgularsanız akıl ve mantık dışı olduğunu anlayabilirsiniz. Böyle videoları görünce gerçekten zorbalacagınızı sanmışsınız kafanızda kurduklarınız belli oluyor.
Rwerdst -Ozge- yani İzmir de kimse kimseye müdahale etmez. Tabi her şehiri iyisi olduğu gibi kötüsü de var.
Noname21 -Ozge- bence çok sıcak oldugu için öyle diyorlar İzmir’de ee tesettürlü insanşar yasıyor Yunanistan muamelesi görmesi çok kötü 😀 ama çok sıcak tesettürlüler için o bakımdan işkence olabilir
beeriivvaan Ablam ve çoğu akrabam İzmir’de yaşıyor hepsi tesettürlü ilk defa böyle bir şey duyuyorum. He aşırı sıcak bu yüzden belki insanlar içinden ‘biz böyle mahvoluyoruz Allah ona dayanma gücü veriyor’ diyorlardır her bakışı yanlış anlamamak lazım
-SweetPanda- -Ozge- Ben geçen bi videoya denk geldim normal tesettürlü kadınları bazı mekanlara almıyorlar. Heryerde mi öyle onu bilmiyorum maalesef.
alpo1309 -Ozge- 27 yaşındayım ve doğma büyüme buralıyım ne açığa ne kapalıysa bir laf edildiğini görmedim terbiyesiz insan yok mu tabii ki var ama her yerdeler yani bence sorun yaşamazsınız iyi tatiller