kizilkurt Bebeğim dört aylık çok sinirli kucağımdan inmiyor hep ağlıyor ne yapıyorsam susmuyor meme vermeye çalışıyorum onu da almıyor kendim kanser hastasıyım ve yoruluyorum acaba ben annelik yapimiyirmuyum
KendiEvimdeDeplasmandayim kizilkurt atak dönemi olduğu için mi acaba. Çok geçmiş olsun size de Allah şifa versin 🙏🏻 çok güzel anne olduğunuza eminim hepimiz yoruluyoruz çok normal yorulmanız
bubekoglu kizilkurt çok geçmiş olsun bizde 3 ay 9 günlüğüz ama bir haftadır beni inanılmaz yoruyor. Gündüz uyumuyor genel olarak uykuya direniyor. Uykuya geçemeyince beni ememiyor ağlıyor sürekli gezmek istiyor gerçekten evde yeter diye bağırasım geliyor
karpuz_ kizilkurt atak olabilir ya da gaz çıkaramıyor mu acaba . Sizin anneciğinizle ilgili problem yok emin olun hepimiz aynı şeyleri düşünmüşüzdür üzülmeyin ❤️ çok geçmiş olsun bu arada
Miracinannesi_ kizilkurt bebegim suan 2 yasinda ama 4.Ay ve 8. Ay en çok zorlandığım dönemdi 4. Ay atagi var uyku gerilemesi oluyor 2 hafta kadar sürüyor bu zamana kadar sakin bir bebekse yine eski haline dönecektir
_YanakReisinAnnesii kizilkurt annelik yapamamakla alakası yok,4.ay atağı dillere destan ataklardan birisidir.. Tüm bu halleri ondan merak etmeyin. Size de çok geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin 🙏🏻
kizilkurt Bağışıklığın düşük olduğu için kucağımda fazla gezdiremiyorum bunun için çok üzülüyorum acaba annelik yapamıyor muyum diye düşünüyorum size söyleyim dedim Allah razı olsun cevap verdiğiniz için hepimize çok teşekkürler