zynprvlfsn KendiEvimdeDeplasmandayim 7.5 aylıkken döndü, çok stres yaptım. Şu an kendime kızıyorum, şu an Toto uyanıkken bir dakika bir yerde oturmuyor, oradan oraya emekleyiq duruyor.
KendiEvimdeDeplasmandayim zynprvlfsn maşallah 🧿 sağlıklı olsunda geç olması hiç önemli değil ben sadece geç mi kaldık diye endişelendim ama bir sürü bebiş varmış geç olan 🫶
esmagzl KendiEvimdeDeplasmandayim normal tabiki hele bir de kiloluysa yerde zaman geçire geçire öğrenir telaş edilecek dönemde değilsin
durubalci KendiEvimdeDeplasmandayim merhabalar dönmeye başladı mı bebeğiniz benim kızım da 6 aylık ve dönmüyor
durubalci KendiEvimdeDeplasmandayim doktorunuz bir şey dedi mi veya siz döndürmeye çalışınca dönüyor mu
KendiEvimdeDeplasmandayim durubalci doktora 5.ayda gitmiştik bu ay gidemedik henüz bi sorun yok demişti. Benim elimi tutup dönüyo kendi kendine çabası yok. Babıldama da anni falan diye bağırıyo geri kalan anlamsız sesler
KendiEvimdeDeplasmandayim ozgecankosar öyle umuyorum aslında çok hareketli ama dönme konusunda canı istemiyo galiba 😂
aysolin Benim oglum da şuanda 6 ay 4 gunluk henuz donmedi ben de ayni sizin gibi merak içindeyim donse ferahlicam resmen😄
KendiEvimdeDeplasmandayim aysolin kendini kaldırıyo ellerimden tutup yatarken oturur pozisyona geçiyo yan dönüyo ama tam dönesi yok hiç. Bişey olmayacağını biliyorum arkadaşlar da yazmış yukarda 7 8ayda dönen var ama annelik mi ne bilmiyorum çok evham yapıyorum elimde değil 😂
hepyerdeyizz aysolin döne döne evi tavaf edicek djdjd Yalamdigi aksilik olmucak hazırlıklı olun bir gelir pir gelir ahahb
hepyerdeyizz Her cocighn gelişimi kendine özgüdür . İkinci oğlum şuan 85 günlük üç aylık olmadı daha yan dönüyor Yastığın üzerinden kaydiriyor kendini Yastığın ustundeyse yüz üstü dönebiliyor falan Ama daha öyle kaliyo 😂😂
hafizevr KendiEvimdeDeplasmandayim döner canım merak etme💖 benim oğlumda o zaman dönmüyordu. Babasıyla yuvarlıyorduk oyunlar oynuyorduk sağ sol çeviriyorduk gülüyordu oyun haline getirdik dönmesini. Sonra 6. Ayın içinde kendi kendine dönmeye başladı.bu seferde dönüyor geri yüz üstü gelemiyordu ağlıyordu derken 7. Ayda tamamen döner oldu bu seferde döne döne mevlana gibi derken sürünmeye başladı sürekli güncelleme geliyor bebeklere merak etme sen😊💖
KendiEvimdeDeplasmandayim hafizevr ya aslında biliyorum dönecek ama annelik işte kendi kendime evham yapıyorum. Maşallah sizinkine ☺️🧿
durubebek_ KendiEvimdeDeplasmandayim 5 ay 27 günlük kızım dönüyor bayadır da tam tur öyle sık dönmüyordu 1,2 defa olmuştur ama şu 1 haftadır resmen yuvarlanıp gidiyor bir anda dönüyorlar ya yani yakındır bol bol yerde vakit geçirin