3315 Eve almak istiyorum ben kaydırak alalım diyorum eşim küçüktür onlar cocuk büyüyor aldıgımıza degmez trambolin alalım diyor ama kararsız kaldım kızım 3 yasına girecek 1 ay sonra evinde kullanan varmı kaydırak trambolin falan sizce hangisi
aura_meselesi_bu_sekerim 3315 ikisini de almadim Ama oneri istersenz buyuk legolar var yani parcalari bayagi buyuk onlardan ve Uzerinde hayvan , sayi ve harf bulunan kuplerden almistm hala kullaniyor
yildizkaradag 3315 bence trambolin daha mantıklı. Hem gelişimi açısından hem de trambolin daha eğlenceli geliyor genelde çocuklara ☺️🌸
momas 3315 geçen bir video gördüm küçük bir kız trambolinde zıplarken dengesi şaşıyor sanırım dizinden doğru bacağı dönüyor ay çok kötüydü bence almayın onu
momas 3315 yani o kadar düşünmemek lazım tabi yolda yürürken de düşebilir. Beni video etkiledi siz bilirsiniz tabii
myangelson 3315 bir videoda kafası üstüne düşüp boynunu kıran bir çocuk görmüştüm o yüzden güvenmiyorum kenarları fileli olsa da
Ballilokmam11 3315 ya bizim bahçemiz var trambolinde kullanıyoruz kızım 23 aylık inanılmaz eğleniyor kaç yaşında olursa olsun kullanır kaydıraktan daha kullanışlı bence
3315 Ballilokmam11 ah bir bahcem olsa hepsini alıp koyacam da köyde yasıyoruz hiç biryere cıkamıyoruz dogru duzgun bir park bile yok evde eglensin vakit gecirsin enerji harcasın istiyorum oyuzden evin içine alacam ya
ozcan39 3315 Boyunla alakalı bir şey. Kasları anca 7 yaşında gelişiyormuş. Siz de bir bakın isterseniz
Mryasmin Bebeğim 29 aylık kaydırak ve oyuncak ev aldı dayısı severek oynuyor ikisi ilede. Evde trambolinimiz yok ama kullanmadigimiz bir bebek yatağı var çok güzel zıplıyor onda 🤣