ayseeguull Doğum ücretini alan var mı Allah aşkına bilgi verir misiniz süreç nasıl ? Ben mayıs 9 da başvurdum daha devam ediyor diyor
zynpks ayseeguull ay bugün bende bunu araştırıyodum nasıl başvurdunuz acaba çalışan mı olması lazım doğum ücretini alabilmesi için
myangelson ayseeguull bende şubatta doğum yapmıştım 3 Mayıs’ta başvurdum daha bugün yattı ilk ogretmenim ailem uygulamasından gördüm
eymen_oyku ayseeguull 5 mayıs da başvurdum hala devam ediyor yazıyor para falan alamadım geçen ay bankaya sordum yatmamış dedi mart da doğum yaptım
yasmese ayseeguull ayseeguull Halkbankasına gidin doğum ücretinin yatıp yatmadığını öğrenin benimle uygulamada başvuru devam ediyor yazıyordu ama aslında yatmış para sistemde sıkıntı var yatmıştır paranız
ayseeguull zynpks yok cnm ev hanımı da alıyor en son çıkan doğum ücretini ilk çocuk ikinci çocuk ve üçüncü çocuk olmak üzere 2025 Ocak ayından sonra doğanlar için geçerli sadece
pinkfloyddd myangelson merhaba ne kadar yatmış hesabınıza bu uygulamada 2015 ten itibaren tüm ayları toplu yatırmışlar diyen gördüm o yüzden soruyorum
es26b ayseeguull Ocak da doğum yaptım mayısta başvurdum daha bugün yatmış Banada canım . Normalde ocakta doğum yapanlara haziranda yattı
h_h_momss Ben 10 haziranda doğum yaptım ne zaman alırım acaba , biliyorum erken ama merak ettim Haziran’da doğum yapanlar ödemeyi ne zaman alır acaba
myangelson Annemkuzum12 evet uzun süre öyle yazdı bende de her gün kontrol ediyordum dün tesadüfen gireyim dedim baktım ödeme olmuş
Annemkuzum12 myangelson bende 5 mayisda dogum yaptim 6 mayisda basvuru yaptik ama hala para yatmadi dedigim gibi odeme kaydi olusmadi yaziyor Mayisda basvuru yapanlarin yarisi almis galiba
myangelson Annemkuzum12 ben Şubat’ta doğum yaptım daha yeni yattı benimki 😅 başvurum 3 mayisti sizinki de yakında yatar bence
Annemkuzum12 eymen_oyku evet ya arkadasin biri biraz once yazmis mayis 22 de dogum yapmis 28 inde basvurmus onun parasi yatmiss Bende 5 mayisda yaptim 6 sinda basvyru yaptik yatmamis
Annemkuzum12 eymen_oyku ilkogretmenim uygulamasinda ne yaziyor sizde Bende henuz odeme kaydi olusmamisdir yaziyor
myangelson pinkfloyddd 4 tane ayrı ayrı 1500 toplamda 6000 yatirmislar cekebilecegim tarih 27.06.25 gözüküyor