melisahera Kızlar merhaba Sleepy den molfix pure softa geçtik sipariş verdim Sleepy dar kalıptı. Bebeğim 2 aylık 5 buçuk kilo 3 numara sipariş verdim 2 numarası küçük gelir diye düşündüm molfix pure soft kalıbı nasıl bilmiyorum kullanan var mı aranızda
momas melisahera pure sorf kullanmıyorum molfix mavi kullanıyorum ama molfixin kalıpları sleepye göre büyük
aysebb melisahera 3 no iyi olur. Bende kızıma pure soft kullandım halen kullanıyorum uzun zamandır 4 no dayız şuan 20 aylık. Zaten 4 no en uzun giden no. Kilosuna göre sipariş verildiği sürece sorun olmaz kalıpları güzel normal
myangelson melisahera 3 numara iyi olur diye düşünüyorum. Ben mavi paket kullanıyorum ama kalıpları aynıdır tahminim. Biz de 2 aydır 3 numara kullanıyoruz en son 6.600 kiloydu oğlum 20 gün önce. Ama bez degistirmeyi düşünüyorum pure and soft sipariş vermeyi düşünüyorum. Mavi paketi çok beğeniyordum ama bu aldığım çok kötü çıktı öteki 3 numaralar ile çok farklı ne alakaysa
suheyla92 melisahera 3 no bi tik buyuk gelse de iyi olur dogru bir karar vermişsiniz sleepy nemli bırakıyor o yüzden de mantar oluyor popoda Molfix çok güzel
esraveduru Ben kullanıyorum 5,5 aylık 7 kilo civarında tombik bi bebek değil boy kilo ideal. 4 numara kullanıyorum tam oluyor
melisahera esraveduru benimki de 2 aylık 5.5 kg 2 numara tam beden olabilir sonradan sıkabilir diye 3 numara aldım
melisahera momas evet çoklu alıyorum küçük beden alınca da elimde patlıyor bu kez de küçük geliyor 2 numarayı uzun kullanamam diye 3 aldım
melisahera myangelson molfix pure soft çok önerildi bana çoğu kişi primadan geçiş yapmış yorumlarda. Bende Sleepy kullanıyordum çok fazla kaka taşırıyor diye sipariş verdim bugün trendyoldan hem de uygun fiyatlı 😇
melisahera suheyla92 evet çok çabuk büyüyorlar çoklu paket alıyorum elimde patlıyor sonradan dar geliyor 2 numarayı alsam da tam beden olabilir bir kaç haftaya kullanamam belki sıkabilir diye düşündüm
suheyla92 melisahera evet ben 3 aylikken 3 numaraya baslamistim 1 ve 2 birer ay kullaniliyor ama 3 numara 5-5bucuk aylik olana kadar kullaniliyor, bunda stok yapabilirsiniz.
oylesinebiri__ melisahera bugün 9 buçuk aylık bebeğime 5 numara aldım 4 numara yoktu ana tam oldu sıkmadı ilk defa aldım
melisahera oylesinebiri__ bizde 2 aylığız 5.5 kiloyuz 3 no sipariş verdik 2 numara tam içime sinmedi çabuk büyüyorlar diye 🙂
myangelson melisahera sleepy bizde kuvozde kullanılmış pişik olmuştu hep oğlum ben Molfix almıştım pişik yapmadı daha doğrusu 4 aylık olacak neredeyse 2-3 kere pişik oldu anca. Ama bu yeni aldığım mavi paketli Molfix aşırı ince bez tam dolmadan çiş geçiyor kıyafetlerine küçük de gelmiyor yani. Önceki bezlerde yasamamistim bunu. Premium sabaha kadar kalsa bile hiç tasirma yapmadı ama onda da aşırı kötü koku sorunumuz oldu azcik çiş yapsa çok kötü kokuyordu 🤦🏻♀️
oylesinebiri__ melisahera kalıpları tam gibi bende büyük mü olur dedim sonra mavi paket kullanmıştık orda 4 numara sıkıyordu 5 tamam olur dedim tam oldu aynen çabuk büyüyorlar 3 numara daha iyi tam olur diye düşünüyorum ve bezin kalitesi dokusu aşırı güzel kaliteli bi bez zaten havalar sıcak onları sıkmayan rahat numara bez iyi olur
melisahera myangelson molfix premuim serisini de inceledim onu alacaktım fakat plastik kokusu garip kokuyor denmiş yorumlarda görünce vazgeçtim. Pure soft serisinde karar kıldım
melisahera oylesinebiri__ Bizde tavsiye üzerine geçtik molfix pure softa Sleepy güzel fakat sızdırma sorunu çok fazla dar kalıp
melisahera oylesinebiri__ sizde mi molfix pure soft kullanıyorsunuz nasıl bir bez pişik sorunu oldu mu bende bugün sipariş verdim hafta içi gelir deneyeceğim
melisahera suheyla92 Aynen Sleepy 2 numara stok yaptım fakat 2 paket elimde kaldı hemen büyüyorlar dar gelmeye başladı bile. O yüzden molfix 3 numara aldım
melisahera RasayiAA Ben ilk doğduğunda mavi maket klasik molfix almıştım hastane de kullandık hemen pişirdi. Bırakıp Sleepye geçiş yaptık güzel bez pişik sorunu olmadı fakat kalıpları dar ve kaka çişi sızdırıyor