BeyzanurrK Kızlar doğum yardımı başvurusu yapmıştım şimdi uygulamaya girince haziran 27 yatacak para diye görünüyor bu parayı her ay gidip ptt den mi alıyoruz nasıl oluyor ilk defa alcamda bilemedim alanlar bilgi verirse sevinirim😊
vesileipek BeyzanurrK bende e devletten girip baktığımda degerlendirme bekliyor yazıyor ilköğretim uygulamasında normalde kayıt yok diyordu bugün girip bakım dedim ve az önce ödeme listesine girdim banada ödeme listesinde 27si yazıyor çıkmışmı yani anlamadım
kayrasaf Ben ilkini alamadım üçüncü çocuk martta dogum yaptım suanda baktığımda tcye ait ödeme kaydı yok diyo ben alamayacak mıyım
nanelimon19 BeyzanurrK hangi uygulamadan baktımız acaba ben başvurdum ama nerden bakacağım bilmiyorum
shdtnnc BeyzanurrK hangi uygulamaya girdiniz acaba ben başvuruyu yapamıyorum 25 gün önce doğum yaptım
beyzanur63_ BeyzanurrK canm bende dün gittim çektim ilk yatanı benm de görünüyor 27 sinde 5000 hep Halkbankdan alackmisiz hesap kartı alsam ona yatsa olmazmi dedim kimliğin ustune yatıyor dedi hep gelip burdan alicaksinz dedi zor köyde yaşıyoruz hep çarşıya da gidemiyoruz mecbur işimiz olduğunda gidip cekicez
beyzanur63_ shdtnnc evet Mayıs 28 mesaj geldi ama ben gitmedim hemn çekmeye bu ay gittim diğeri de 27 sine yatıyor diğer ay giderim ona da