Omerinannesi342 Oğlumun dişleri çok kaşınıyor yeterki o rahatlasın diye diş kaşıyıcısına bu kadar para vermeyi göze aldım. Sizce almalımıyım sorduğum çoğu kişiden olumlu yorum aldım.
Aynur83 Omerinannesi342 Bnde almayı düşünüyorum ayrıca 5 duyusu için etkili sadece diş kaşıyıcı değil
Cerenyrt Omerinannesi342 çok güzel ısırılıyor ben çift elle tutulandan aldım antibakteriyel ama toz vs yapışıyor sade suyla yıkıyorum bol bol. Kızım seviyor 👌🏻
Omerinannesi342 Aynur83 o zaman alayım ya e bebekte ki indirimi kaçirdım alayım mi almayayım mı derken 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Aynur83 Omerinannesi342 orda pahalı d&R dan alın ben ordan vericem şipariş en ucuz orasıydı baktığımda
Tuanatugce Biz sophie almıştık kızıma ondan sonra cok fazla hasta oldu cunku eve gelen herkesin dıkkatını cekıyor ve kauçuk yapısı olduğu ıcın toz mıkrop üstüne cok yapışıyor tavsıye etmem
Caninanasi Tuanatugce hah aynen bi de o var pislik içinde kaliyo surekli, kışlık yeleklerimin tüylerini felan hep topluyo...
Cerenyrt Omerinannesi342 biz 4 aylıkken ilk aldık küçük kas gelişimini çok destekledi ilk tutma kavrama hareketlerini onla yaptı çokta hafif 😄
ArasAkbulut Omerinannesi342 ben aldım, oğlum 3.5 aylık ve tutuyor, oynuyor, tutturursa ağzına götürüyor ama tam olarak görmedim 😄
BalOglum-45 O kadr parayi bir dis kasiyicisina veremem sizin tercihinze bir sey diyemem ama. Ebebekten cok hesapli cok dis kasiyici aldm cok da memnunum
Byzmsl Omerinannesi342 valla canım hiç bir bilgim yoktu ama bu marka diş kaşıyıcısıyla bizde var annem almıştı kızıma bu kadar para neden verdi anlamadım toplu alışveriş yapmıştı arada kaynadı sanırım kızım hep onla oynamak istiyor ama çok ince gırtlağına kadar sokuyor onu sonra öksürüyor diye vermiyordum bu kadar pahalı oldugunu bilmiyordum 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Caninanasi Omerinannesi342 bence hiç lüzumu yok... Ben oğluma aldım eline bile almadı nerdeyse... Oioi nin zürafa gibi bir diş kaşıyıcısı vardı onu almıştım kolay tutulan bişi... onu sevmişti hatta hala kullanıyor...