Temizlikperisi Hep_oyle_olur_zaten en son 23 kiloya düştü canım zayıflama hastalığı galiba yiyip kusuyormuş
Nanem123 Temizlikperisi psikolojik bir hastalık en çok da kilosundan memnun olmayıp sürekli zayıflamak isteyenlerde görülüyornuş anoreksiya hastalığı Allah rahmeti ile muamele etsin
Beyninizikullanmakucretsizdir Ne yapmış olursa olsun o da bir annenin evladı ölümüne çok üzüldüm. Mekânı cennet olsun umarım Rabbim bütün günahlarını affeder 🥺
Nanem123 Temizlikperisi Allah korusun fazlalığınız varsa verebilirsiniz genelde bu hastalık zaten zayıf daha da zayıflamaya çalışanlarda ortaya çıkıyor yani vücudundan ve kilosundan sürekli memnun olmayanlar var ya onlar
1234___ Bu benim tarzım programında çıktığı dönemde ne kadar hayat dolu güzel bir kızdı sonra sosyal medyada ağına düştü bir daha toparlamadı kendini, Allah geride kalanlarına sabır versin kendisine rahmet eylesin inşallah
honeybabyy poyrazmom2604 Allah rahmet eylesin çok üzüldüm Sadece moda programindan biliyorum ama insan sonuçta
LezizeNine honeybabyy survivora da katılmıştı sırf onun için izliyodum o zamanlar o yarışmayı çok sempatikti hapise girip çıktıktan sonra bu hale geldi yazık Allah merhametiyle muamele etsin çok üzüldüm dün gece yarısı nette gezinirken öğrendim öldüğünü az önce vefat etti yazmışlardı 🥺
minikurabiyeninannesi poyrazmom2604 ben şu yarışma zamanı biliyorum nihali gerçekten o dönem hayranlıkla izliyordum çok güzeldi başarılıydı sosyal medya illetine bulaştı bir daha da toparlamadı. Nazara çok inanıyorum her şeyi göz önünde yaşıyorlar ve maalesef göze geliyorlar. Allah rahmet etsin gencecik kız çok üzüldüm Allah ailesine sabır versin 🤲🏻