_Hera ankara olsaydi cok iyi bi psikolog onerecektim size hem de devlet hastanesinde saglik olsun🌸 ben hocamdan ogrendiklerimi paylasayim oncelikle dusuncelerinizi yok sayamazsiniz yani oyle bisey yok onu soyleyim dusunce bu gelecek olumlu ya da olumsuz siz bu dusuncelerle bas etmeyi ogreneceksiniz bunu da kisaca anlatirsam o an olumsuz bi dusunce geldiginde yerine olumlusunu koyacaksiniz ornegin deprem mi olacak dusuncesi geldi alternatif dusunce yapin deprem olabilir olmayadabilir bunu bilemem boyle dusunerek sadece kendimi yorarim olacak olana engel olamam, deprem olursa ne yaparim sakin kalmaya calisirim guvenli bi yere gecerim vs su an fazla orneklendiremiyorum ama bu sekilde her gelen dusunceyi olumluya cevirirseniz bi sure sonra bu dusunceler gelmeyecek gelse bile otomatik olumlu bisey gececek aklinizdan bu da sizi fiziksel belirtilerden koruyacak yani heyecan olmayacak panik olmayacak vs olsa bile hemen gelip gidecek . Detay sorabilirsiniz her zaman yardimci olurum. İnanin ben hamileyken dusunun cok kotuydum bu sekilde yapa yapa cogu seyin ustesinden gelebiliyorum. Dusunce bu her zaman gelecek bunu kabullenin yok saymayin bence 🌸 zamanla iyi olacaksiniz insallah🙏🏻