sonnenchein Bezi nasıl bırakıcaz valla bilmiyorum çok gözümde büyüyor bana bi yardım edin kızlar?😣(25 aylık ikizlerim )
Esmaoren61 sonnenchein aynı benim de kızım 25 aylık verdiği bazı sinyaller sebebi ile bende bugün bezini çıkardım ama nasıl bir yol izleyeceğimi şaşırdım,youtubede bir sürü video izledim hepsi ayrı bir şey diyor iyice kafam karıştı
sonnenchein Esmaoren61 benim kız her şeyi söylüyor ama bezi sabah mesela kuru değil ona dikkat edin diyorlar oğlum söylemiyor çişini kakasını ama sabahları daha kuru kalkıyor valla ben de şaşırdım nasıl giricem bu yola
Esmaoren61 sonnenchein benim kızım sabah bezi kuru kalkmıyor ama kakasını yapacağı zaman belli ediyor altını hemen değiştirmemi istiyor, öyle uykusundan bizi kuru kalkıyor genelde, bezini çıkarmaya çalışıyor rahatsız oluyor bezinden
sonnenchein Esmaoren61 evet kaka yaptığında asla oturmaz bi yere değişene kadar bezini ama tuvalete birkaç kez denedim oturtmayı korktu gözümde en çok büyüyen şey bu durum sanki bunu atlatsak üzerimden büyük bir şe kalkacak
Esmaoren61 sonnenchein normalde nereye yaptırmaya çalışıyorsunuz klozete adaptörle deneyin veya lazımlık da deneybilirsiniz Benim kızım beni hep klozette gördüğü için adaptör de koyunca sadece ilk koydupumda bir ürktü ama sonra şarkılarla oyunlarla dikkatini sapıtıp oturttum