hunilimomy bildiğim kadarı ile demirköprü tarafıda hep yıkıldı fay ortadan geçti. Yani şuan ev varmı orda bilemiyorum ama antakya hala ayağa kalkmaya çalışıyor antakya da tutmak çok mantıklı eşinizin görev yapacağı yer için ama çok sıkılırsınız ve yüreğiniz daralır bomboş çünkü zülüflühan serinyol olabilir zaten antakya yıkıldıktan sonra merkezi oralar şuan en işlek yerler zülüflühan tam merkezi gibi üniversite de zülüflühanda bulunduğu için üniversiteli gençler çok hep üniversiteliler oturuyor o bölgede kiralar o yüzden pahalı. Çok işlek gece hayatı olarakta, içkili mekanlar şarkılı mekanlar,cafe,restorant, giyim,bankamatik vs.vs.
Ben aslen zülüflühanlıyım ama serinyolda oturuyoruz zaten serinyol zülüflühan arası 5 dk arabayla . Serinyol aile için daha uygun daha sakin biryer . Kiralar da daha uygun. Çocuklu olduğunuz için bu şekilde yorum yapıyorum yani aileye daha uygun serinyol tabi ordada piknik alanı cafeler bankamatikler park vs bulunuyor sağlıkocağı 2dk gibi gibi şuan ben gurbetteyim ama ailem akrabalarım hep orda herkes orayı avucu gibi bilir yardımcı olmamı istediğiniz konu veya sormamı istediğiniz birşey varsa annemden öğrenirim…