kfma antibiyotik mejbur kalırsan kullanırsın doktorundan probiyotik iste destek olarak birde benim bebeğim gaz şurubu zinco şurup bide sindirimi rahattır diye verdikleri bi şurup vardı bunlardan sonra kanlı kaka yapıyor ishal oluyordu verdiğin ilaçlara şuruplara dikkat et gözden geçir antibiyotik yararlı bakterileri öldürür antibiyotik kullanırken probiyotik desteğide verirler probiyotik de fayda eder yine sen bilirsin iki ay boyunca ishalle uğraşan biriyim bebeğimle ilgili,hemde besin alerjisi var bizim süt yumurta paketli gıdalar kırmızı etler tavuk etine katı bir diyet yaptım d vitamini hariç diğer damlaları kestim ve probiyotik desteği verdim ben enterogermina kullandim kids olanı her probiyotikte fayda etmiyor sen yine doktoruna sor öyle hareket et aşırı kusması içinde reflü şurubu o şekilde toparladık. Ayrıca alerji şüpheniz varsa bizim öyleydi alerji için alerji doktoruylada bi görüş bence çocuk doktorları alan açıyor ve randevu alıp gidiyorsun test vs yaparlar genelde alerji bağırsak tepkiliyse teste çıkmaz ama bi dene ,
O kadar zor ki Allah yardımcın olsun hepsi geçecek ama umudunu yitirme çok uzun oldu kusura bakma.